Hasan Karakaya'dan Selahattin Demirtaş'a sert sözler

TGRT HABER'de Gülden Kalecik'in sunduğu Konuşacak Çok Şey programına konuk olan Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hasan Karakaya, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Kobeni ile ilgili attığı tweeti çok sert bir dille eleştirdi.
Kobani Hasan Karakaya Selahattin Demirtaş Yeni Akit Gazetesi Akit Gazetesi 


'KÜSTAHLIK'

Kalecik, Demirtaş'ın Kobani ile ilgili attığıı tweeti okuyarak Karayaka'nın bu konuda ne düşündüğünü sordu. Karakaya atılan tweetin çok salakça ve ahmakça bulduğunu ifade ederek 'Türkiye'nin kutsalları ile alay eden yada Türkiye'nin kutsallarıyla Kobani'yi bir tutan dengesiz edepsiz bir tweet. Orada söylemek istediği herhalde kutsaldır. Camii sizin için ne kadar kutsalsa Kobani de bizim için kutsaldır. Camiye siz nasıl ayakkabı ile girmiyorsanız siz de Kobani'ye ayakkabı ile girmeyin. Tek kelime ile küstahlık! ' dedi.
Selahattin Demirtaş Hakkında
Selahattin Demirtaş 1973 yılında Diyarbakır’da doğdu, ilkokul ve liseyi burada bitirdi. Lise sonrasında 9 Eylül Üniversitesi Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Yüksekokulu’nda okumaya hak kazanan Demirtaş, iki yıl okuduğu bu bölümden politik gerekçeler nedeniyle ayrılmak zorunda kaldı. Ardından bir kez daha girdiği üniversite yerleştirme sınavında Ankara Üniversite Hukuk Fakültesi’nde okumaya hak kazandı ve başkente taşındı. Hukuk Fakültesi’nden mez...
devamı
27 Ocak 2015 Salı günü yayınlandı