Evleneceksen Gel Çiğdem'in Dramı

Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın birlikte sundukları evlilik programı Evleneceksen Gel'de konuşmaları ve yaşam tarzı ile dikkat çeken Çiğdem Hamım gözyaşlarına boğuldu.
Seda Sayan Evleneceksen Gel İzdivac Uğur Arslan 


' 2500 TL benim mazot parama yetmez ' diyerek bir anda evlilik programı fenomenleri arasına giren Çiğdem adlı gelin adayı, zenginliği ile bir anda dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Güçlü bir bayan protresi çizen Çiğdem'in bugün yayınlanan Evleneceksen Gel programında aslında büyük bir dram sakladığı ortaya çıktı. Babası ve kardeşi ile görüşmediği söyleyen Çiğdem, babası ile ne olursa olsun barışmak istediğini söyledi. Babası ile ilgili konuşurken göz yaşlarını tutamayan Çiğdem Hanım bakalım ailesi ile ilgili bu dramı geride bırakabilecek mi?

Evleneceksen Gel'de Çiğdem'in babası ile ilgili itiraflarını ve göz yaşlarını videomuzda bulabilirsiniz...
Seda Sayan Hakkında
Ünlü şarkıcı, dizi oyuncusu ve televizyon sunucusu Seda Sayan'ın gerçek ismi Aysel Gürsaçer'dir. Türkiye'nin ilk haftalık kadın dergisi olan Seda Magazin'in editörüdür. Türkiye'de olduğu kadar yurt dışında da hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan Seda Sayan'ın ismi sık sık vergi rekortmenleri listesinde geçmiştir. Sabah kuşağında yaptığı "Kadın Programları" ve yıllardır izleyicilerin beğenisini kazanması, istikrarlı bir şekilde devam ...
devamı
28 Ekim 2015 Çarşamba günü yayınlandı