Esra Erol'da şok itiraf: Eşi izin verdi, bir gece kaldım!

ATV'de yayınlanan izdivaç programında damat adayı Burak'ın açıklamaları, hem stüdyoda bulunanlara hem de izleyicilere büyük şaşkınlık yaşattı.
Esra Erol Ali Özbir Facebook İtiraf İzdivac 


Esra Erol'un sunumuyla ekrana gelen evlilik programına, damat adaylarından Burak'ın itirafları damgasını vurdu.

' EŞİ 'KARDEŞ BUYUR GEL' DEDİ '

Sunucu Esra Erol'un sorularını yanıtlayan Burak, eski sevgilisi hakkında 'O zamanlar bizim bir Facebook grubumuz vardı. Kendisiyle orada tanıştık. Evli olduğunu biliyordum. Beni memleketi Bartın'a çağırdı. Telefonda eşiyle da konuştum, 'kardeş gel buyur, gelebilirsin' dedi. Ben de gittim. 'Abi' diyordu bana, arkadaşı olarak tanıştırdı. Gece onlarda kaldım. Bir gün kaldım, ertesi gün döndüm. 5-6 ay arkadaş kaldık, sosyal medya üzerinden görüştük ' şeklinde konuştu.

HAMİLEYMİŞ, ÇOCUĞU ALDIRMIŞ!

Söz konusu olaydan sonra 2-3 yıl görüşmediklerini belirten damat adayı, ' 2-3 yıl yonra Facebook'tan beni buldu. 'Ankara'dayım gel görüşelim' dedi. Benim de hayatımda kimse yoktu. Eşinden de ayrılmıştı. 2013 yılıydı. Aramızda bir şey oldu. İstanbul'a döndüm. Bir ay sonra tekrar beni aradı, 'hamileydim ama çocuğu aldırdım' dedi. Ben de haliyle çıkıştım. 'Ne halin varsa gör' dedim ' ifadelerini kullandı.
Esra Erol Hakkında
Hayatı Polis olan babasının 3 kız çocuğundan ortancasıdır. Kız lisesi Çini Seramik mezunudur. Açık Öğretim Fakültesiden mezun oldu. Ali Özbir ile evlidir. Kariyeri Turkuaz (Kanal D) Siemens Mobile Kuşak Sunucu (Teknoloji TV) Dest-i İzdivaç (Flash TV) Esra Erol'la İzdivaç (Star TV) Esra Erol'da Evlen Benimle (atv) Esra Erol'la (FOX) Oyunculuk deneyimi Kalp Gözü (TV Dizisi) (Kanal 7) - 2004 Cennet Mahallesi (Hayat Kadını) (TV Dizisi) (Show TV) - ...
devamı
30 Mayıs 2017 Salı günü yayınlandı