Esra Erol - Caner 'Alın yazım' dediği Berke'ye kavuştu

Esra Erol'un damat adayı olan Caner Toygar 'Alın yazım' dediği gelin adayı Berke'yi üç gündür canlı yayında bekliyordu. Caner'in çağrısına Berke dün büyük bir sürpriz yaparak cevap verdi.
Esra Erol Zuhal Topal Evleneceksen Gel İzdivac Caner Toygar 


Önceki gün mektup yazarak Caner'e cevap veren Berke, programın dünkü bölümünde canlı yayına gelerek başta Caner ve Esra Erol olmak üzere tüm izleyiciyi sevindirdi.

Caner daha sonra, 'Burda yaşananlara oyun diyenler yarın nikah masasında imzayı attığımızda gerçek oyunu görürler' diye cevap verdi.

İkili son olarak duygusal bir dansla stüdyodan ayrıldı..

Esra Erol Hakkında
Hayatı Polis olan babasının 3 kız çocuğundan ortancasıdır. Kız lisesi Çini Seramik mezunudur. Açık Öğretim Fakültesiden mezun oldu. Ali Özbir ile evlidir. Kariyeri Turkuaz (Kanal D) Siemens Mobile Kuşak Sunucu (Teknoloji TV) Dest-i İzdivaç (Flash TV) Esra Erol'la İzdivaç (Star TV) Esra Erol'da Evlen Benimle (atv) Esra Erol'la (FOX) Oyunculuk deneyimi Kalp Gözü (TV Dizisi) (Kanal 7) - 2004 Cennet Mahallesi (Hayat Kadını) (TV Dizisi) (Show TV) - ...
devamı
Zuhal Topal Hakkında
Sihirli Annem dizisinde "Suzan" adlı karakteri canlandırmıştır. atv'de yayınlanan Selena adlı bir dizide "Fitnat Korkmaz" adında kötü bir müdireyi oynayan Zuhal Topal, bu diziden ayrıldı. Şarkı Söylemek Lazım adlı yarışmada koçu İlhan Şeşen ile yarışmış; halk ve jüri tarafından birinciliği hak etmiştir. Metin Akpınar'ın başrolünde oynadığı Papatyam (dizi) dizisinde bir kaç bölümde Esra Erol rolünde oynamıştır ve büyük beğeni toplamıştı. Esra Erol...
devamı
10 Şubat 2017 Cuma günü yayınlandı