Dürdane Hanım ve Hakan Bey arasında gerginlik (Esra Erol'la)

FOX TV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'la programının dün yayınlanan bölümünde damat adayı Hakan Bey ile gelin adaylarından olan Dürdane Hanım arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.
Esra Erol Fox Tv 


Hakan Bey'e Azerbaycan'dan talip olarak gelen 54 yaşındaki Metanet Hanım, paravan açılmadan önce kendini tanıtırken Dürdane Hanım'ım yaptığı yorum damat adayını kızdırdı.

Dürdane Hanım, gelin adayının yaşını göstermediğini söylerken Hakan Bey ise “Dürdana Hanım lütfen siz yorum yapmayın” dedi. Gelin adayı hakkında yorum yaptığını söyleyen Dürdane Hanım, damat adayından bu kez de “Talipler görüşürken aralara çıkmayın, susmak bazen iyidir” karşılığını aldı.

İkili arasındaki gerginlik bir süre daha devam ederken kötü bir şey söylemediğine dikkat çeken Dürdane Hanım'ın yaşadığı şaşkınlık yüzüne yansıdı.
Esra Erol Hakkında
Hayatı Polis olan babasının 3 kız çocuğundan ortancasıdır. Kız lisesi Çini Seramik mezunudur. Açık Öğretim Fakültesiden mezun oldu. Ali Özbir ile evlidir. Kariyeri Turkuaz (Kanal D) Siemens Mobile Kuşak Sunucu (Teknoloji TV) Dest-i İzdivaç (Flash TV) Esra Erol'la İzdivaç (Star TV) Esra Erol'da Evlen Benimle (atv) Esra Erol'la (FOX) Oyunculuk deneyimi Kalp Gözü (TV Dizisi) (Kanal 7) - 2004 Cennet Mahallesi (Hayat Kadını) (TV Dizisi) (Show TV) - ...
devamı
11 Mart 2015 Çarşamba günü yayınlandı