Demet Şener'e 'Yuva yıkan kadın' dediler, ortalık karıştı

Demet Şener, takipçisinin Demet Akalın'la İbrahim Kutluay ilişkisinin bitmesine neden olduğu yönündeki imasına sert tepki gösterdi. Eşi İbrahim Kutluay'a ihanet gerekçesiyle geçtiğimiz haftalarda boşanma davası açan Demet Şener, instagram hesabından ' Kimseye boyun eğmem ' başlıklı röportajının gazetedeki ekran görüntüsünü paylaştı.
Söylemezsem Olmaz Demet Şener Demet Akalın İbrahim Kutluay 


Takipçilerinden onlarca yorum alan Demet Şener'i ' Yuva yıkan kadınsın ' şeklindeki yorum çok kızdırdı. Bir takipçisinin ' Ne demişler yuva yıkanın yuvası olmazmış. Bunu hesaba katmamışsın sanırım yıllar önce ' yorumuna Demet Şener'den sert tepki geldi.

Demet Şener takipçisine ' Yuva olması için ortada resmi olarak evli bir adam bir kadın ve en az bir çocuk olması lazım, benim bildiğim yuva tarifi budur. Öbürüne sevgili ilişkisi denir ve biri biter diğeri başlar.' mesajını yazdı.

Konu ' Söylemezsem Olmaz ' da tartışıldı...

Söylemezsem Olmaz Hakkında
Arto, Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu en yeni haberler ve en çarpıcı yorumlarla magazin gündemini belirleyecek! Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 08.45'te Beyaz TV'de...
devamı
Demet Akalın Hakkında
Demet Akalın (D. 23 Nisan 1972; Gölcük, Kocaeli), Türk pop müzik şarkıcısı, eski manken ve oyuncudur. Annesinin desteği ile mankenlik kursuna başladı. 1996-2004 yılları sevilen albümler ve hitler çıkardı. 2004 yılında çıkardığı Banane albümünde bulunan "Aşkın Açamadığı Kapı" ile Kral TV Video Müzik Ödüllerinden "Yılın Şarkısı" ödülünü aldı. 2006 yılında Kusursuz 19 albümünü çıkardı. Albüm 147.000 kopya sattı ve MÜ-YAP'tan altın ödül aldı. Aynı yı...
devamı
1 Kasım 2016 Salı günü yayınlandı