Cumhurbaşkanı Erdoğan: İç Güvenlik yasasını imzalayacağım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 81 ilde görev yapan 400 polis memurunu kabulünde yaptığı konuşmada, ''İç Güvenlik Yasası çıkıyor. Niye rahatsız oldular, niye rahatsız oluyorlar? Bugün büyük ihtimalle imzalayacağım. Tek dertleri var, polis güvencede olmasın. Bugüne kadar hep öyle hareket ettiler. Bu yasa polisi biraz daha güvence altına aldığı için, daha bu noktada ileriye ulaşabilmesi noktasında, onları bu rahatsız etmeye başladı.'' dedi.
Emniyet Teşkilatı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 


Erdoğan, ''(Emniyet Teşkilatı) Bunu bölmeye yönelik en son örnek paralel devlet yapılanmasıdır. Bu meşum örgütün her yerde olduğu gibi polis içinde de ne yazık ki mensupları çıktı. Ama bu asla Emniyet Teşkilatımızın tamamının üzerine gölge düşürmek, tamamını itham altında bırakmak için bir bahane olarak kullanılamaz.'' şeklinde konuştu.
Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
10 Nisan 2015 Cuma günü yayınlandı