Çilingiroğlu'nun yalanı ortaya çıktı

Ünlü sunucu Ayşe Özgün ve şarkıcı Tuğba Ekinci'nin sunumuyla ekrana ' Kim Haklı, Kim Haksız' programında, sunuculardan Tuğba Ekinci, Hülya Avşar'a olan benzerliği konusu açılınca bomba bir itirafta bulundu.
Söylemezsem Olmaz Tuğba Ekinci Beyaz Tv Kaya Çilingiroğlu 


Hülya Avşar'ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu'nun kendisine sürekli mesaj attığını belirten Ekinci ' Ben Hülya'ya benzemeye çalışsam, 5 yıldır bana sürekli 'kahve içelim' diye mesaj atan Kaya Çilingiroğlu'na cevap verirdim ' dedi.

Tuğba Ekinci'nin açıklamalarının ardından konuşan Kaya Çilingiroğlu ise'Tuğba Ekinci kim? Öyle birini tanımıyorum. Bunlardan öyle çok var ki. Dışarıda selamlaşıyorum isimlerini bilmiyorum. Hülya'ya nasıl benziyormuş? Onun da mı gözleri mavi? Hiç alakam yok valla!” diye konuşmuştu.

O MESAJLARA SÖYLEMEZSEM OLMAZ ULAŞTI


Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz ekibi dün tartışmalara neden bu olayın ayrıntılarına indi. Konun derinlemesine konuşulduğu programda Kaya Çilingiroğlu'nun şarkıcı Tuğba Ekinci'ye attığı “Müsait misin” mesajı yayınlandı.

Programda konuşulan bir başka ise Tuğba Ekinci'nin sunduğu programın yeni başlamasından dolayı mesajları ortaya çıkarabileceğiydi.

BEYAZ GAZETE

Söylemezsem Olmaz Hakkında
Arto, Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu en yeni haberler ve en çarpıcı yorumlarla magazin gündemini belirleyecek! Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 08.45'te Beyaz TV'de...
devamı
9 Nisan 2015 Perşembe günü yayınlandı