CHP'li aday CHP'yi bombaladı

CNN TÜRK'te yayınlanan 'Baştan Sona' adlı programa AK Parti'nin eski İstanbul İl Başkanı ve milletvekili aday adayı Aziz Babuşçu ile CHP'nin eski İstanbul İl Başkanı ve aynı zamanda CHP'den aday adayı olan Şinasi Öktem konuk oldu.
Aziz Babuşcu Cnntürk Chp Akif Beki Şinasi Oktem 


SUNUCU ŞAŞTI KALDI

CHP'li Şinasi Öktem, ' Bugün tek parti döneminin faşist anlayışıyla katledilen Sabahattin Ali'nin 108. doğum günü ' diyince Akif Beki, ' Siz de CHP'nin geçmişine çok ağır bir eleştiride bulundunuz, tek parti döneminde katledilen dediniz ' dedi.

' Bu benim açımdan çok güzel bir şey söylediniz ' diyen Beki'ye Öktem, ' CHP, önderinin koyduğu çizgiye yürüyecektir ' cevabını verdi.

SORUMLUSU ELBETTEKİ BİZİM PARTİMİZ

Akif Beki'nin ' Böyle güçlü özeleştirler duyulmuyor CHP'de. Ağzınızdan kaçmadı değil mi, bilerek mi söylediniz? ' sorusuna Öktem, ' Hayır efendim ne münasebet, ağzımdan kaçsın. Dünün doğrularıyla bugünün doğruları bir olamaz. Dün o işler doğru olabilirdi. O dönem antikomünist mücadele vardı. Bir sürü haksızlıklar vardı. Sabahattin Ali de ondan kaçarken katledildi. Bunu yapan kim olursa olsun, o zaman iktidarda CHP vardı diye şimdi ben ne yapacam. AKP mi vardı diyecem, Nazım Hikmet'in Türkiye'den kaçıp gitmesinin sorumlusu elbetteki bizim partimiz ' cevabını verdi.

BEYAZ GAZETE

28 Şubat 2015 Cumartesi günü yayınlandı