Cem Küçük: CHP'ye güvenilmez

Kanal 24 ekranlarında yayınlanan Star Gazetesi yazarı Cem Küçük ve Kanal 24 Yayın Danışmanı Ersoy Dede yorumculuğunu yaptığı ' Günün Manşeti' programında AK Parti ' nin, CHP ile muhtemel koalisyon olasılığı konuşuldu.
Cem Küçük Chp Cumhuriyet Gazetesi Hürriyet Gazetesi 


CHP ' nin yerlilik misyonun yüksek olmadığını ve güvenilmeyeceğini söyleyen Küçük “Paralel çete ile CHP arasındaki ittifak 17 Aralık ' tan bu yana bir şekilde sürüyor. Bunu şu andaki tezahürünü Hürriyet Gazetesi ve Cumhuriyet Gazetesi ' nden çok net görüyorum. İki dışarıdan gelecek eleştiriler, yurtdışı medyası, bazı medya kuruluşlarının, TÜSİAD ' ın, sivil toplum kuruluşlarının yapacağı ufak bir eleştiri de CHP bu koalisyonu bozabilir demek istiyor. Bir örnek veriyim; bir yasa çıkacak TÜSİAD bu olmaz dedi veya Almanya ' dan bir telefon geldi, CHP kıvırabilir. CHP ' nin yerlilik misyonu AK Parti ' nin ki kadar güçlü değil. CHP ' nin bu tür basit kırılmaları yüzünden, CHP ' ye güvenilmez.” dedi.

CHP ' NİN BİR PROGRAMI, PLANI YOK


CHP ' nin planın ve programının olmadığını belirten yazar “DSP-ANAP-DTP hükümetini CHP dışarıdan destekliyordu. Basit bir şey oldu CHP hemen desteğini çekti ve hükümet düştü. Türkiye ' de belirsizliklerle dolu bir döneme girildi. CHP ' ye bir hükümette güvenilmez çünkü CHP ' nin bir programı, bir planı, bir umudu yok.” diyerek CHP ' nin sadece AK Parti ' yi iktidardan düşürmeye yönelik planları olduğunu ve bundan sonra her hangi bir planın olmadığının altını çizdi.
18 Haziran 2015 Perşembe günü yayınlandı