Canlı yayında şoke eden telefon: 10 yıldır kumamla aynı evde yaşıyorum

Beyaz TV ekranlarında Nur Viral'in sunduğu 'Hayatta Herşey Var' programı her perşembe olduğu gibi bu perşembe de akıl almaz hikayelere şahit oldu.
Nur Viral 


Programa telefonla bağlanan bir kadı izleyici canlı yayında öyle bir itirafta bulundu ki; stüdyoda herkes şaşkına döndü. Kadın izleyici 'Eşim benim üzerime kuma getirdi. On yıldır aynı evde yaşıyoruz. Eşimin ondan da bir tane çocuğu var. Ben dayanamayıp kadını evden kovdum. Bunun üzerine kocamdan şiddet gördüm. 12 yaşındaki kızım okulda 'Babamın sevgilisi var, aynı evde yaşıyoruz' demiş. Utancımdan evden dışarı bile çıkamıyorum' diye konuştu.

Nur Viral Hakkında
Özel radyoların açılmasıyla birlikte yayın hayatına başlayan Nur Viral, farklı radyo kanallarında sunuculuk ve yayın yönetmenliği görevlerini üstlenmiştir. Türkiye'nin ilk sağlık programı sunucusu olan Viral, Tatlıses TV ile başladığı Sağlık programları serüvenine uzun yıllar muhtelif kanallarda devam etmiştir. Nur Viral, 5 yıl boyunca, HAYAT AĞACI isimli kadın kuşağı programını Tatlıses TV ve ortak yayın yapan 40 yerel televizyon aracılığı ...
devamı
9 Ocak 2020 Perşembe günü yayınlandı