Canlı yayında Alişan şov

Show TV'de yayınlanan Alişan'la manken Çağla Şıkel'in sunduğu Her Şey Dahil programında kahkaha tufanı yaşandı. Programa Pop Star yarışmasıyla ünlenen ve geçtiğimiz yıl evlenen Firdevs konuk oldu.
Alişan Pop Star 


Firdevs'in kocasının albay olduğunu öğrenen Alişan çılgına döndü.

Stüdyoda dikkat nağraları atan Alişan seyircileri ve partneri Çağla Şıkel'i gülme krizine soktu. Firdevs'in albay eşine seslenen Alişan, komutanım siz hiç merak etmeyin Firdevs bize emanet dedi.

Çağla Şıkel'in Firdevs'e çocuk düşünüyor musunuz? sorusu üzerine Alişan kocası albay ya bu işler 'dikkat çocuk yap' gibi emir kipiyle olur. Doğur diyecek doğuracaksın' dedi.

Alişan'ın yaptığı bu hareketler stüdyoda neşeli dakikaların yaşanmasına neden oldu.
Alişan Hakkında
İstanbul'un Beyoğlu ilçesinin Şişhane semtinde dünyaya geldi. Aslen Bingöl'lüdür. Sırasıyla Kuvay-ı Milliye ilkokulunu, Özel Şişli Koleji ortaokulunu, Özel Evrim Lisesini bitirdi. Çok istemesine rağmen Hava Harp Okulu imtihanlarını 1 puanla kaybedip pilot olamadı ve İ.T.Ü Konservatuar bölümünü kazandı. Müzik hayatının yoğunluğundan 3. Sınıfın sonunda devamsızlık yüzünden okuldan ayrılmak zorunda kaldı. Müzik piyasasına atılana kadar adı Serkan Bu...
devamı
26 Aralık 2014 Cuma günü yayınlandı