Bu da mı tesadüf Polat! İskender'in plakası neden 'RTE 321'?

' Söylemezsem Olmaz ' editörleri ' Kurtlar Vadisi Pusu ' dosyasında inanılmaz bulgulara ulaştı. Dizinin en kötü karakterlerinden İskender Büyük'ün arabasının plakası neden ' 34 RTE 321 ' ? Recep Tayyip Erdoğan'ın isminin baş harfleri ve devamında 3-2-1 ile anlatılmak istenen ne?
Söylemezsem Olmaz Kurtlar Vadisi Recep Tayyip Erdoğan 


'Kurtlar Vadisi ' nde RTE plakalı araç!

15 Ocak 2003 tarihinde Show TV'de başlayan, Türk TV tarihinin en uzun soluklu dizilerinden olan 'Kurtlar Vadisi Pusu' ile ilgili iddialara bir yenisi daha eklendi.



Son günlerde yeni sezon için kanal bulamadığı haberleriyle gündemde olan ' Kurtlar Vadisi Pusu ' dizisinin, 2012 yılında yayınlanan 159'uncu bölümündeki bir sahne dikkati çekti.

Beyaz TV ' de yayınlanan ' Söylemezsem Olmaz ' programında, bir dönem dizinin efsane karakterlerinden 'İskender Büyük ' ün 'RTE 321' plakalı aracıyla izleyicilere mesaj verildiği iddia edildi.

' BU DA MI TESADÜF KARDEŞİM? '

Programın yorumcularından Nihat Doğan, “Bu kadar kötü, katil, yezid bir adam arabadan iniyor. Plakasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ' ın isminin baş harfleri ver. Ve bir geri sayım var orada 3-2-1 diye. Bu da mı tesadüf kardeşim? Milleti 13 sene tesadüflerle mi kandırdınız kardeşim ' ifadelerini kullandı.



Söylemezsem Olmaz Hakkında
Arto, Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu en yeni haberler ve en çarpıcı yorumlarla magazin gündemini belirleyecek! Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 08.45'te Beyaz TV'de...
devamı
Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
13 Ekim 2016 Perşembe günü yayınlandı