Ayda Mosharraf final anında neler yaşadı?

Ayda Mosharraf final anında neler yaşadı? 2.Sayfa programına O Ses Türkiye yarışmacısı Ayda Mosharraf konuk oldu.
Hülya Avşar Murat Boz Barış Akarsu Mustafa Sandal Ahmet Kaya 


O Ses Türkiye - Ayda Mosharraf'tan 'İsyan' İzle... O Ses Türkiye - Ayda Mosharraf 'İsyan' dinle... O Ses Türkiye'nin finalistlerinden Ayda Mosharraf, Final Gecesi seslendirdiği 'İsyan' parçasıyla izleyenleri mest etti. O Ses Türkiye'de finale kalan son iki isimden biri olan Ayda Mosharraf O Ses Türkiye'de ikinci oldu. O Ses Türkiye'nin finalinde duygulu anlar yaşandı. İşte Ayda Mosharraf'tan 'İsyan'...

Erkam, Ayda İçin Ne Dedi?

Ayda Mosharraf (I Always Love You)

Ayda Mosharraf İsyan

Erkam- Ayda Mosharraf Düellosu!

SON KEZ SAHNE ALDILAR
Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği 'O Ses Türkiye'nin finali dün akşam yapıldı. 19 haftadır süren yarışta finale kalan isimler Mustafa Sandal'ın takımından Mustafa Bozkurt, Hülya Avşar 'ın takımından Onur Oğuş, Murat Boz'un takımından Ayda Mosharraf ve Berkan Taşkın dün son kez sahneye çıktı.

HÜLYA AVŞAR VE MURAT BOZ'UN ŞARKICILARI ELENDİ
SMS oyları ile ilk elenen, tarzıyla dikkatleri üzerine çeken Berkan Taşkın oldu. Oldukça üzüntülü bir biçimde yarışmaya veda eden Berkan Taşkın 'ın ardından Hülya Avşar 'ın takımında yer alan Onur Oğuş da elendi.

FİNALDE BÜYÜK YARIŞ
Tarzı, duruşu ve Barış Akarsu 'ya olan benzerliği ile sosyal medyada ciddi bir hayran kitlesine kavuşan Onur Oğuş 'un elenmesi hayranları tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.
Finale kalan Ayda Mosharraf ve Mustafa Bozkurt yarışmada büyük ses getiren performanslarını bir kez daha sergilediler. Ayda Mosharraf “İsyan” ve “I Always Love You” şarkılarını bir kez daha seslendirirken, Mustafa Bozkurt ise “Hakim Bey” ve “Şafak Türküsü”nü seslendirdi.

TÜRKİYE'NİN O SESİ MUSTAFA BOZKURT OLDU
Final oylaması oylaması büyük bir heyecanı sahne olurken ipi göğüsleyen isim Mustafa Sandal'ın takımından Mustafa Bozkurt oldu.

BİRİNCİLİĞİNİ AHMET KAYA'YA ARMAĞAN ETTİ
Mustafa Bozkurt O Ses Türkiye'de aldığı birincilik sonrası duygulu anlar yaşadı. Mutlu olduğunu ifade eden Mustafa Bozkurt mütevazi bir açıklama yaparak “Ben buradan birinciliğe sadece bir merdiven oldum. Burada merdiveni tırmanan rahmetli Ahmet Kaya olmuştur. Ben birinciliğimi Ahmet Kaya'ya armağan etti.

Ayda Mosharraf Kimdir?

İsveç'in Göteborg Şehrinde doğan Ayda Mosharraf O Ses Türkiye yarışmasına İngiltere'den katıldı. Babası İran'lı Annesi Türk olan Ayda Mosharraf kendini Türkiye'ye müzikle tanıtmak istiyor. Daha önce Yetenek Sizsiniz yarışmasına katılan Ayda'yı Acun Ilıcalı O Ses Türkiye Yarışmasına yönlendirmişti.

Öğrenci olan Ayda 22 yaşında ve geçen sene Hülya Avşar tarafından yarışmadan elenmişti. O Ses Türkiye yarışmasında ise üç jüri üyesini birden döndürmeyi başardı. Elemelerde Elemede Kings Of Leon'dan Sex On Fire parçalarını seslendirdi. Yarışmada Murat Boz'u seçen Ayda Mosharraf final için çok iddalı.
Murat Boz Hakkında
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde doğdu, ilköğrenimini burada tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşti. 1999 senesinde Bilgi Üniversitesi Caz Vokal Bölümü’nü burslu olarak kazandı ve 2003 senesinde İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı Temel Bilimler Bölümü’nde eğitimine devam etti. Aynı yıllarda başta Tarkan olmak üzere, birçok sanatçıya albüm ve konserlerinde vokallik yaptı. Sanatçı, 2006 yılında yayınladığı ilk single çalış...
devamı
26 Şubat 2013 Salı günü yayınlandı