Alişan, İsmail Kartal'a Grup Vitamin'in İsmail parçasını armağan etti

Show TV ekranlarında yayınlanan Her Şey Dahil programında şampiyonluk tartışması çıktı.
Alişan İsmail Kartal Fenerbahçe Galatasaray Çağla Şikel 


Galatasaraylı Çağla Şikel, 4 yıldızlı atkıyı göstererek Fenerbahçeli Alişan'a takıldı. “Say bakıyım, saymayı biliyor musun?” diyen Çağla Şikel, Alişan'ın kendisini kutlamasını istedi. Alişan ise “Sen hariç bütün Galatasaraylıların şampiyonluğunu kutluyorum” dedi.

Öte yandan programa Alişan'ın Fenerbahçelilere armağan ettiği parça damga vurdu. Grup Vitamin'in İsmail parçasını dinleten Alişan, parçayı Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'a armağan etti.

Alişan geçtiğimiz günlerde de Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası'nda Kadıköy'de Bursaspor'a 3-0 mağlup olması ardından İsmail Kartal'a sert sözlerle yüklenmişti. Alişan Twitter'dan yaptığı açıklamada 'Sana gol lazım, aldığın adama bak. İsmail Kartal yapamadım bu işi, çapım bu kadardı özür dilerim de çek git. Senin yardımcı antrenörlük yaptığın takım nasıl şampiyon oldu? Sen nasıl antrenör oldun? Sen nasıl teknik direktör oldun? İsmail Kartal?' demişti.
Alişan Hakkında
İstanbul'un Beyoğlu ilçesinin Şişhane semtinde dünyaya geldi. Aslen Bingöl'lüdür. Sırasıyla Kuvay-ı Milliye ilkokulunu, Özel Şişli Koleji ortaokulunu, Özel Evrim Lisesini bitirdi. Çok istemesine rağmen Hava Harp Okulu imtihanlarını 1 puanla kaybedip pilot olamadı ve İ.T.Ü Konservatuar bölümünü kazandı. Müzik hayatının yoğunluğundan 3. Sınıfın sonunda devamsızlık yüzünden okuldan ayrılmak zorunda kaldı. Müzik piyasasına atılana kadar adı Serkan Bu...
devamı
Çağla Şikel Hakkında
Çağla ŞİKEL 2 OCAK 1979 yılında doğmuştur. Babası , kars kütüğünde kayıtlı Azerbaycan Türklerindendir. Eğitim hayatını yüksek lisans derecesine kadar ilerletmiştir. İstanbul üniversitesinde bale dersleri alan Çağla ŞİKEL 1996 yılında odessia isimli bir filmde rol alarak , oyunculuk yeteneğini de gözler önüne sermiştir. Uzun zaman boyunca Alişan ile birlikte “ Cennet Mahallesi “ adlı dizi de rol almıştır. Evliliğinden önce de özel hayat...
devamı
26 Mayıs 2015 Salı günü yayınlandı