Wigan Manchester United: 4-0 Maç Özeti

Wigan Manchester United: 4-0 Maç Özeti ve Golleri İzle... Manchester United, Wigan'ı farklı geçti. İngiltere Premier Lig'in 21. haftasında Kırmızı Şeytanlar, konuk olduğu Wigan'ı 4-0 mağlup ederek ligdeki yenilmezlik serisini 9 maça çıkardı. Premier Lig'in 21. hafta karşılaşmasında, Manchester United, Wigan'ı 4-0'lık farklı skorla mağlup etti.
Manchester United İngiltere Premier Lig 


İngiltere Premier Lig'in 21. haftasında Wigan sahasında lig lideri Manchester United'i konuk etti. Kırmızı Şeytanlar, Javier Hernandez(2) ve Robin Van Persie(2)'nin golleriyle sahadan 4-0 galip ayrılarak son 9 maçında 8. galibiyetini aldı.

Maçın tamamında üstün bir oyun sergileyen Manchester United, 35. dakikada Meksikalı golcüsü Javier Hernandez ile 1-0 öne geçti. İlk yarının bitimine 2 dakika kala 43. dakikada Robin Van Persie aradaki farkı 2'ye çıkardı ve ilk yarı bu golle 2-0 sona erdi.

Kırmızı Şeytanlar, ikinci yarıya da etkili başlayan taraftı. Javier Hernandez, 63. dakikada birkez daha sahneye çıktı ve skoru 3-0'a getirdi.

88. dakikada ise Robin Van Persie, skoru belirleyen golu kaydetti ve Manchester United, Wigan Atletic'i deplasmanda 4-0 mağlup etti.

Bu sonuçla son 9 maçında 8. galibiyetini alan Manchester United puanını 52'ye yükseltirken, Wigan ise 18 puanda kaldı.

2 Ocak 2013 Çarşamba günü yayınlandı