UEFA - Beşiktaş Partizan: 2-1 Maç Özeti ve Golleri (06 Kasım 2014)

Beşiktaş Partizan Maç Özeti İzle-UEFA Beşiktaş Partizan Maç Özeti İzle-Partizan Beşiktaş Maçı Geniş Özeti ve Golleri.. Beşiktaş ile Partizan UEFA Avrupa Ligi maçında karşılaşacak. Beşiktaş sahasında Partizan'ı 2-1 mağlup etti. Beşiktaş'ın Partizan karşısındaki gollerini Demba Ba kaydetti. Partizan'ın tek golünü ise Markovic attı. İşte Beşiktaş Partizan maçının geniş özeti...
Olcay Şahan Uefa Avrupa Ligi Gökhan Töre Partizan Beşiktaş 


Partizan Beşiktaş Maçı Özeti İzle -
UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş, Partizan'ı 2-1 mağlup etti. Beşiktaş'ın Partizan karşısındaki gollerini yıldız futbolcu Demba Ba ( 55 ve 62) kaydetti. Partizan'ın golünü Markovic (77') attı.

Beşiktaş Partizan 06 Kasım 2014 - UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş, Partizan'a bir kez daha acımadı. Beşiktaş, ilk maçta 4-0 yendiği rakibini bu kez seyircisi önünde Demba Ba'nın golleriyle 2-1 yendi. Puanını 8'e çıkaran Beşiktaş, deplasmanda 1-1 berabere kaldığı Tottenham'ın önünde ilk sırada yer aldı ve gruptan çıkma yolunda dev bir adım attı.

Beşiktaş, Partizan karşısında maça kötü başladı. İlk yarı tel tel dökülen Beşiktaş, ikinci yarı maçı çevirmesini bildi. Milli takıma alınmadığı için sıkıntılı günler geçiren Demba Ba, Beşiktaş'ı galibiyete uçurdu. Gökhan ' ın da yıldızlaştığı maçtan üç puan ile ayrılmasını bilen Beşiktaş gruptan çıkmayı büyük oranda garantiledi. Uzatmalarda Cenk, net golü çıkardı, ardından topun üst direkte patlaması, Beşiktaş için büyük şanstı.

BEŞİKTAŞ - PARTİZAN: 2-1 MAÇ SONUCU

Beşiktaş: Cenk Gönen, İsmail Köybaşı, Franco, Sivok, Motta, Veli Kavlak, Hutchinson, Gökhan Töre (Dk. 90 Necip Uysal), Oğuzhan Özyakup (Dk. 69 Sosa), Olcay Şahan (Dk. 58 Mustafa Pektemek), Demba Ba

Partizan: Lukac, Stevanovic, Cirkovic, Stankovic, Volkov, Markovic, Drincic, Grbic (Dk. 67 Zivkovic), Pantic (Dk. 64 Ilic), Ninkovic, Skuletic (Dk. 67 Lazovic)

Goller:
Dk. 57 (Penaltıdan) ve 61 Demba Ba (Beşiktaş), Dk. 77 Markovic (Partizan)

Sarı kartlar:
Dk. 14 Veli Kavlak (Beşiktaş), Dk. 28 Volkov, Dk. 56 Stankovic, Dk. 60 Markovic, Dk. 79 Stevanovic, Dk. 79 Lazovic (Partizan)


7 Kasım 2014 Cuma günü yayınlandı