Türkiye Trial Şampiyonası final yarışları - DÜZCE

- Genel ve detay görüntülerTürkiye Trial Şampiyonası final yarışlarıDÜZCE (AA) - Türkiye Trial Şampiyonası'nın 5. ve son ayağı, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) ve Düzce Otomobil Sporları ve Offroad Derneği (DOSOD) iş birliğiyle son gün yarışlarıyla devam ediyor.Kaynaşlı Motor Sporları Merkezi'nde koşulan yarışta, sezon boyunca dereceye giren ve puanlama sıralamasında birbirine en yakın olan 8 araçtaki 16 sporcu, sezonun şampiyonu olabilmek için ter döküyor.TOSFED İl Temsilcisi Beytullah Özenir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye Triial Şampiyonu’nun belirleneceği günü heyecanla ve mutlulukla yaşadıklarını söyledi.

Seyircilerin büyük ilgisinin bulunduğunu anlatan Özenir, şöyle konuştu:" Düzce ’deki Motor Sporları Merkezi, Türkiye'nin en iyi Trial pistlerinden bir tanesi. Bugün 5. Ayak yarışlarının ikinci günü. Bugün şampiyon belli olacak. Çekişme büyük hızla devam ediyor, çünkü ekipler arasında birer puan fark var."Kaygı verici bir kaza yaşanmadığını aktaran Özenir, "Katılım güzel, aktivasyon güzel. Her şey çok güzel." dedi.
- "Bugün şampiyon belli olacak"DOSOD Başkanı İsmail Aydın da, otomobil sporları anlamında önemli çalışmalara imza attıklarını, bugün ise bambaşka bir heyecana ev sahipliği yaptıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:" Geçen yıl burada yaptığımız yarışlarla organizasyon birinciliği aldık. Bu yıl da mükemmel bir organizasyon çıkarıyoruz, hiç bir sorun yok. Bu yarış da sezonun son yarışı, bugün şampiyon belli olacak."Aydın, önümüzdeki sezon çalışmalarını yapıp Düzce 'ye güzel ve seçkin organizasyon getirmeye çalışacaklarını sözlerine ekledi.
Mel B Yarış Dera Muhabir Şampiyon 

14 Ekim 2018 Pazar günü yayınlandı