Trabzonspor Legia Varşova: 0-1 UEFA Maç Özeti ve Golü (2 Ekim 2014)

Trabzonspor Legia Varşova Maçı Özeti-Trabzonspor Legia Varşova UEFA Maçı Geniş Özeti Türkçe İzle... Trabzonspor ile Legia Varşova Avni Aker'de karşı karşıya geldi. Trabzonspor Legia Varşova maçı kıran kırana mücadeleye sahne oldu. Trabzonspor sahasında Legia Varşova'ya 1-0 mağlup oldu. Legia Varşova'nın Trabzonspor karşısındaki golünü Kucharczyk kaydetti. Trabzonspor Legia Varşova maçının 88. dakikasında Legia Varşova'nın yıldız oyuncusu Zyro kırmızı kart gördü. İşte Trabzonspor Legia Varşova maçının geniş özeti...
Uefa Avrupa Ligi Trabzonspor 


Legia Varşova Trabzonspor Maç Özeti İzle - Temsilcimiz Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi L Grubu ' ndaki 2. maçında Legia Varşova ' ya 1-0 mağlup oldu. Avni Aker ' de Kucharczyk ' in golüne engel olamayan bordo-mavili ekip, bu sezon resmi maçlardaki ilk yenilgisini aldı. Vahid Halilhodzic ' in itirazdan tribüne gönderildiği maçta konuk ekip 88 ' de 10 kişi kaldı.

Trabzonspor Legia Varşova Maçı 2 Ekim 2014 -
Bu sezon Trabzonspor ' un lig ve Avrupa performansı tezat oluşturuyor... Her ne kadar Spor Toto Süper Lig ' de yenilgi yüzü görmese de 4 haftada alınan 4 beraberlik hiç de parlak değil. Ancak Vahid Halilhodzic ve öğrencileri, UEFA Avrupa Ligi ' ndeki 3 karşılaşmada 2 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Grup aşamasındaki 2-1 ' lik galibiyetin Metalist Kharkiv deplasmanında hem de uzatmada atılan golle alındığının altını çizmek gerek. Takımın Avrupa ' daki iştahı açısından önemli bir detay.

Legia Varşova Trabzonspor UEFA Maçı Geniş Özeti -
Bu istatistikler ışığında Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi L Grubu ' ndaki 2. maçında Legia Varşova ' yı konuk etti. Polonya ekibi ilk maçta Lokeren ' i 1-0 mağlup ettiği için, Avni Aker ' deki karşılaşma grup liderliği mücadelesi anlamına geliyordu. Trabzonspor maça Onur, Bosingwa, Papadopoulos, Belkalem, Musa Nizam, Medjani, Constant, Mehmet Ekici, Fatih Atik, Waris, Cardozo 11 ' iyle çıktı.

Sakatlığı nedeniyle bu hafta sadece bir antrenmanda takımla çalışan Yatabare, karşılaşmada yedek kulübesinde oturdu. Sakat olduğu için bu sezon yeterince forma şansı bulamayan Bosingwa, 6 maç aradan sonra Legia Varşova müsabakasıyla sahalara döndü. Henning Berg ' in çalıştırdığı Legia Varşova ' nın 11 ' i ise Kuciak, Dossa Junior, Jodlowiec, Brzyski, Rzezniczak, Broz, Duda, Vrdoljak, Radovic, Zyro, Kucharczyk şeklindeydi.

15 ' te Bosingwa ' nın, görev bölgesi sağ bekten başlattığı pozisyonda Fatih Atik, topu Cardozo ' ya çıkardı. Paraguaylı ' nın sert şutu kalecide kaldı. 16 ' da Legia Varşova öne geçti. Trabzonspor savunması, arkasına atılan topta ofsayt bekleyip durdu. Topa hareketlenen Kucharczyk plase vuruşla golü buldu.

Trabzonspor, yediği golden sonra oyunu iyice rakip sahaya yıktı. 31 ' de Fatih Atik'in pasıyla ceza sahası dışında sol çaprazda topla buluşan Waris yüzünü kaleye döner dönmez yerden şutunu çekti. Ancak top kaleci Kuciak'ta kaldı. 37 ' de Oscar Cardozo'nun kafayla indirdiği topla ceza sahasının hemen dışında sağ çaprazda buluşan Mehmet Ekici'nin gelişine şutu, az farkla yandan dışarı çıktı.

Baskı sonucu gol gelmeyince sinirler de gerildi. 44 ' te Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, itirazları nedeniyle hakem Viktor Kassai tarafından tribüne gönderildi. Boşnak teknik adam, ligdeki İstanbul Başakşehir maçında da oyun dışı kalmıştı.

45 ' te Waris ' in uzaktan çektiği sert şutu kaleci önledi. İlk yarı Polonya ekibinin 1-0 ' lık üstünlüğüyle sonuçlandı. 48 ' de Waris'in yerden pasıyla ceza sahası yayı dışında sol çaprazda topla buluşan Oscar Cardozo'nun şutu, kaleci Dusan Kuciak'ta kaldı. 61 ' de Trabzonspor için talihsiz bir dakikaydı. Takımın kalecisi ve kaptanı Onur, zemine takılıp sakatlandı. Oyundan çıkmak zorunda kalan Onur ' un yerine kaleye Fatih Öztürk geçti.

Trabzonspor 70 ' ten itibaren Legia Varşova ' yı neredeyse ceza sahasından çıkarmadı; ablukaya aldı. 70 ' te Bosingwa'nın sağ kanattan yaptığı ortayla ceza sahasında sağ çaprazda buluşan Sefa Yılmaz'ın çektiği kafa vuruşunu kaleci Kuciak son anda kornere çeldi. 76 ' da Yatabare'nin pasıyla ceza sahası içerisinde sağ çaprazda topla buluşan Sefa Yılmaz'ın gelişine yerden çektiği şut Kuciak'ta kalıyor. 79 ' da Constant'ın sağdan ortasına altıpas çizgisi üzerinde iyi yükselen Yatabare'nin kafa vuruşu üst direkten döndü; pozisyonun devamında Broz topu kafayla kornere uzaklaştırdı.

88 ' de Legia Varşova ' da Zyro kırmızı kart gördü. Trabzonspor ' un baskısı golü getirmeyince temsilcimiz Trabzonspor sahadan 1-0 mağlup ayrıldı; grupta 3 puanda kaldı.

3 Ekim 2014 Cuma günü yayınlandı