Trabzonspor Kasımpaşa: 5-3 Maçın Özeti

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında bugün İstanbul'da Kasımpaşa ile Trabzonspor gruplara kalmak için mücadele verecek. Saat 20.00'de başlayacak karşılaşmanın canlı anlatımını BeyazGazete.Com'dan takip edebilirsiniz...
Barcelona Trabzonspor Kasımpaşa Spor Fenerbahçe Galatasaray 


1461 Trabzon, Galatasaray'ı eledi. Gözler şimdi bu akşamki Kasımpaşa-Trabzonspor maçına çevrildi. Bordo-Mavililer aslarıyla sahaya çıkacak, güçlü rakibi karşısında tur arayacak.

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Trabzonspor'u konuk edecek olan Kasımpaşa, güçlü rakibini geçerek gruplara kalmanın hesaplarını yapıyor.

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda bugün saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Bülent Yıldırım yönetecek. Bu mücadelenin canlı anlatımını skorist.com farkıyla BeyazGazete.Com'dan takip edebilirsiniz...

Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. turdan dahil olan Kasımpaşa, ilk maçında Spor Toto 3. Lig 1. Grup ekiplerinden İstanbulspor'u 3-1'lik skorla geçerek, 3. tura çıktı. Bu turda sahasında ağırladığı Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımı Kocaelispor'u 5-0 mağlup eden lacivert-beyazlı takım, yükseldiği 4. turda da Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcisi Bayrampaşaspor'u 3-1 yendi ve 5. tur vizesi aldı.

Trabzonspor ise 4. turdan itibaren mücadele ettiği Ziraat Türkiye Kupası'ndaki ilk maçında PTT 1. Lig ekibi Şanlıurfaspor'u 4-0 mağlup etti. İki takım arasında bu sezon Spor Toto Süper Lig'de Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Trabzonspor 1-0 kazanmıştı.

TRABZONSPOR'DA EKSİK ÇOK

Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda yarın deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Trabzonspor, İstanbul'a gitti.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde karşılaşmanın son hazırlıklarını basına kapalı yaptığı antrenmanla tamamlayan bordo-mavililer, daha sonra uçak ile İstanbul'a hareket etti.

Kasımpaşa maçından sonra Trabzon'a dönmeyip İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Pazar günü yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını İstanbul'da sürdürecek olan Karadeniz ekibinde, bir süredir sakatlıkları devam Soner ve Bamba ile geçen hafta Kayserispor maçında adalesinde kanama meydana gelen Vittek kafilede yer almadı. Cech ve Barış Özbek de İstanbul'a getirilmeyen oyuncular arasında yer aldı.

Bordo-mavili takımın yarınki karşılaşmaya Tolga, Serkan Balcı, Giray Kaçar, Mustafa Yumlu, Emerson, Zokora, Alanziho, Sapara, Yasin Öztekin, Olcan Adın ve Henrique muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor.

13 Aralık 2012 Perşembe günü yayınlandı