Trabzonspor Galatasaray Maçı Öncesi

Spor Toto Süper Final'in 3. haftasında evinde Galatasaray'ı ağırlayacak olan Trabzonspor bu maçın hazırlıklarını sis altında yaptığı çalışma ile sürdürdü.
Avni Aker Stadı Ali Yılmaz Halil Altıntop Galatasaray 


Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan çalışmaya bir organizasyon için İstanbul'da bulunan Burak, salonda çalışan Zokora ve Aykut katılmazken Colman ve Halil Altıntop ise doktor kontrolünde çalıştı. Antrenman teknik direktör Şenol Güneş'in oyuncularıyla yaptığı toplantı nedeniyle 1 saat geç başladı.

Trabzon'da dünden beri etkili olan sis nedeniyle bordo-mavili takımda bugünkü çalışmasını sis altında gerçekleştirirken, oyuncular ısınma ve sürat çalışmasının ardından ikiye iki ve dörde dört çift kale maç yaptılar. Futbolcuların istekli ve arzulu olmaları Şenol Güneş'i sevindirirken, yapılan hatalara ise müdahale ederek oyuncularına uyarılarda bulundu.

Öte yandan Trabzonspor'un, Galatasaray'la oynayacağı müsabakayı izleyecek olan kadın ve çocuk taraftarlara ise maç biletlerinin 25 Nisan Çarşamba günü saat 10.00'den itibaren Hüseyin Avni Aker Stadı önündeki biletix gişesinden alabilecekler.
25 Nisan 2012 Çarşamba günü yayınlandı