Torku Konyaspor: 0 - Nazilli Belediyespor: 3 (Ziraat Türkiye Kupası Maç Özeti)

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur müsabakasında, Nazilli Belediyespor, PTT 1. Lig ekibi Torku Konyaspor'u Muğdat (2) ve Mehmet Taş'ın golleriyle 3 - 0 mağlup ederek, 4. tura yükselen taraf oldu.
Atatürk Ziraat Türkiye Kupası Konyaspor Türkiye Kupası 


Ziraat Türkiye Kupası 3. tur müsabakasında, Nazilli Belediyespor, deplasmanda Torku Konyaspor'u 3-0 yenerek, 4. tura yükseldi.

Konya Atatürk Stadı'nda oynanan maçın 23. dakikasında konuk ekipten Muğdat Çelik takımını maçta 1-0'lık üstünlüğe taşıdı. Maçın ilk yarısı konuk ekibin 1-0'lık üstünlüğüyle geçildi.

İkinci yarıya da hızlı başlayan konuk ekipte Muğdat Çelik, 50. dakikada bir kez daha sahneye çıktı ve kendisinin ve takımının ikinci golünü Konyaspor ağlarına gönderdi, skoru 2-0 yaptı.

Maçın 60. dakikasında Torku Konyaspor, Neca ile bir penaltı kazanırken, topun başına geçen Neca pozisyonu gole çeviremedi.

90+4. dakikada konuk ekipten Mehmet Taş, takımının üçüncü golünü ağlara gönderdi ve takımını 3-0'lık üstünlüğe taşıdı. Kalan bölümde de başka gol olmayınca 2. Lig Beyaz Grup'ta 10. sırada bulunan Nazilli Belediyespor, güçlü rakibini 3-0'la geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Nazilli Belediyespor, Torku Konyaspor engelini geçti ve adını dördüncü tura yazdırdı. Ziraat Türkiye Kupası'na ikinci turdan başlayan Ege ekibi, o turda Çankırıspor'u deplasmanda 2-1'le geçmeyi başarmıştı.


31 Ekim 2012 Çarşamba günü yayınlandı