Tetiş Yapı Elazığspor-Adanaspor maçının ardından - ELAZIĞ

- Tetiş Yapı Elazığ spor - Adanaspor maçının ardından - Basın toplantısından detay - Tetiş Yapı Elazığ spor Teknik Sorumlusu Muammer Sürmeli'nin konuşması - Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın'ın konuşmasıMaçın ardından - Tetiş Yapı Elazığ spor Teknik Sorumlusu Sürmeli: - "Elimizden gelen bu kadarmış" - Adanaspor Teknik Direktörü Arın: - " Elazığ spor iyi oynarken tabii ki sayısal eksikliğe düştü, bu da bize avantaj sağladı"ELAZIĞ (AA) - Spor Toto 1. Lig'de Adanaspor'a 3 - 2 mağlup olan Tetiş Yapı Elazığ spor'un teknik sorumlusu Muammer Sürmeli, talihsiz bir yenilgi sonucu play - off şansını kaybettiklerini söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Sürmeli, iyi başladıkları ve ilk yarı öne geçtikleri karşılaşmada gördükleri kırmızı kart sonrası maçtaki avantajlarını yitirdiklerini belirtti.
Play - off iddialarını sürdürmek adına mutlak kazanmak istedikleri bir maçta talihsiz bir mağlubiyet aldıklarını ifade eden Sürmeli, şöyle konuştu:"Oyuna kötü başladığımızı düşünmüyorum ama bir talihsiz gol yedik, ofsayt olduğunu söylüyorlar. Daha sonra bir oyuncu değişikliği yaptık, golü bulup öne geçtik. Sonrasında eksik kaldık ve yine kötü bir gol yedik. Eksik oynamamıza rağmen yine net pozisyonlarımız vardı. Rakip takımın kalecisini kutluyorum, iyi kurtarışlar yaptı. Elimizden gelen bu kadarmış, hayırlısı olsun, mağlup olduk. Oyuncu arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum, mükemmel bir mücadele örneği gösterdiler." - Arın :"Eksik oynamak kolay değil"Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın ise kümede kalabilmek adına 1 puana bile razı oldukları, bir maçtan 3 puan almanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
Rakibin de play - off iddiasını sürdürebilmek adına mutlak kazanması gereken bir maç olması nedeniyle her iki takımın karşılaşmayı gergin bir şekilde başladığını aktaran Arın, şöyle devam etti:" Elazığ spor iyi oynarken tabii ki sayısal eksikliğe düştü, bu da bize avantaj sağladı. Uzun süre bir eksik oynamak kolay değil. Bir fazla oynamanın avantajını iyi koruduk. İlk yarı bulduğumuz golle 2 - 2 bitirdik. İkinci yarı oyunun şekli tamamen bizim kontrolümüz altına geçti. İstemediğimiz kadar gol pozisyonlarına girdik. Belki önceden bu golleri bulsak maç bu kadar gerilmezdi. Kalecimizin ikinci yarı kurtardığı mükemmel toplar oyuna geri dönüşümüzü sağladı."
Kırmızı Kart Basın Toplantısı Toplantı Geri Dönüşüm Rektör 

21 Nisan 2018 Cumartesi günü yayınlandı