Sinan Engin'den Kalkavan açıklaması

Başakşehir'in Galatasaray'ı 2-1 mağlup ettiği maça hakem kararları damga vurdu.
Emre Belözoğlu Mete Kalkavan Sinan Engin Galatasaray 


Pozisyonları değerlendiren ünlü spor yorumcusu Sinan Engin, Mete Kalkavan'ın en az hata yaptığı maçlardan biri olduğunu, yan hakem ve 4. hakemin Kalkavan'ı yaktığını söyledi.

Ofsayt pozisyonunu kaçıran yan hakemin, Emre Belözoğlu'nun dirsek attığı pozisyonda da Kalkavan'ın uyarılması gerektiğini söyledi.

Beyaz Futbol programında hakem hakkında konuşan Sinan Engin şu ifadeleri kullandı;

KALKAVAN'I YAKTINIZ

Mete Kalkavan'ın burada hatası yüzde 30. Maçın yan hakemi Ceyhun Sesigüzel, Mete Kalkavan'ı yaktı. Emre'nin pozisyonu önünde oluyor, Kalkavan arkadan göremiyor. Yan hakemin görüntüsünde, çizgi hakeminin görüntüsünde, dördüncü hakemin görüntüsünde ama hepsi atladı. Hepiniz Mete Kalkavan'ı yaktınız.

EN AZ HATA YAPTIĞI MAÇ

Mete Kalkavan'ın belki de en az hata yaptığı maçlardan birini geçirdi. Kesinlikle burada yan hakem ve dördüncü hakem Mete Kalkavan'ı yaktı.
Sinan Engin Hakkında
Türkiye U-17kez de Türkiye U-21 Türk milli takım forması giymiştir. Ümit Milli Takım Menajerliği yapan Engin, Beyaz TV'de futbol yorumculuğu yapmaktadır. Aktif futbol hayatının ardından sırasıyla Kuşadasıspor, Boluspor ve Ankaraspor'da görev almıştır. Seda Sayan ile olan evliliğinden, 1990 doğumlu oğlu Oğulcan Engin, Beşiktaş altyapısında futbola başladı ve bir süre futbolculuk kariyerini sürdürdü. Ayşe Karasu ile yaptığı ikinci evliliğinden E...
devamı
5 Şubat 2017 Pazar günü yayınlandı