Sevilla Real Zaragoza: 4-0 Maçın Özeti Haberi

Sevilla Real Zaragoza: 4-0 Maçın Özeti ve Golleri İzle... Sevilla 0-0'ın rövanşında Real Zaragoza'yı 4-0 yenmeyi başardı. Kral Kupası çeyrek finalinde Sevilla, ilk maçta golsüz berabere kaldığı Zaragoza'yı devirerek ismini yarı finale yazdırdı. Konuk ekip maçı 9 kişiyle tamamladı.
Real Zaragoza Sevilla 


İspanya Kral Kupası çeyrek final mücadelesinde Sevilla, Zaragoza'yı 4-0 mağlup ederek ismini yarı finale yazdırmayı başardı.

Kart Maçı Değiştirdi


Maça iki takım da dengeli bir görüntüde başladı. Sevilla topa daha çok sahip olan taraf olurken, Zaragoza ise rakibini hızlı hücumlarla devirmek istedi. İlk ciddi tehlike 18. dakikada geldi. Ev sahibi atağında Reyes'in pasını iyi değerlendiren Negredo şutunu gönderdi ama kaleci Franco iyi bir kurtarışla golü önledi.

Maçın kırılma anı ise 26. dakikada gerçekleşti. Reyes'e çok sert bir müdahalede bulunan Fernandez, direkt kırmızı kartla oyundan atılarak takımını 10 kişi bıraktı.

Bu dakikadan sonra baskısını daha da artıran Sevilla'nın golü bulması gecikmedi. 37. dakikada kullanılan köşe atışına iyi yükselen Negredo güzel bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarının duraklama dakikalarında Sevilla bir gol daha buldu. Ceza sahası dışında topla buluşan Rakitic güzel hareketlerle içeri girdikten sonra plaseyi bıraktı ve durumu 2-0 yaptı. İlk yarı bu skorla bitti.

Kabus Bitmedi


Maçın ikinci yarısında da Sevilla'nın rahat futbolu vardı. 60. dakikada Manu ceza sahasına girdikten sonra şutunu gönderdi ama top az farkla dışarı gitti. Zaragoza'nın kabus gecesi 67'de daha da korkunç bir hal aldı.

Gonzalez'in Cicinho'yu düşürmesiyle Sevilla penaltı atışı kazanırken, ikinci sarı kartını gören Zaragozalı oyuncu maçı terk etmek zorunda kaldı. Penaltıda topun başına geçen Negredo golü yaparak skoru 3-0'a getirdi.

Sevilla 84. dakikada Manu ile önemli bir şansı değerlendiremezken yıldız isim maçın duraklamalarında bu defa aradığı golü buldu ve skoru 4-0'a getirerek maçın sonucunu tayin etti.

Sevilla, yarı finalde Atletico Madrid - Betis eşleşmesinin galibiyle oynayacak.

24 Ocak 2013 Perşembe günü yayınlandı