Rubin Kazan - Levante: 2-0 Maç Özeti

Rubin Kazan - Levante: 2-0 Maç Özeti ve Golleri İzle... UEFA Avrupa Ligi 3.Tur 2. maçında Rubin Kazan, 0-0 biten ilk maçın ardından kendi sahasında da Levante ile 0-0 berabere kaldı ve maç uzatmalara gitti. Rubin Kazan, uzatmalarda bulduğu 2 golle Levante'yi kupada saf dışı bıraktı.
Gökdeniz Karadeniz Avrupa Avrupa Ligi Karadeniz 


UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş karşılaşmasında Rubin Kazan, Levante'yi uzatmalarda bulduğu gollerle 2-0 mağlup edip adını çeyrek finale yazdırdı. Gökdeniz Karadeniz formasını giydiği Rubin Kazan, İspanyol ekibi Levante karşısında mücadeleye hızlı başlayan takım oldu. Bibras Natcho henüz 2. dakikada uzaktan şansını denedi fakat isabet bulamadı.

Konuk ekip ilk etkili hücumuna 13'de Robert Acquafresca ile buldu ama müsait pozisyondaki kafa vuruşu az farkla auta gitti. Rus ekibi 17'de Alan Kasaev, 20'de Rondon ve 30'da yine Natcho ile gole yaklaşsa da sonuç alamadı. Rubin hücumlarından sonuç çıkmayınca ilk yarı golsüz sona erdi. Mücadelenin ikinci yarısında ise Levante hücuma daha fazla çıkan takım görünümdeydi. Pape Diop 56'da turu İspanyol ekibine getirmeye yaklaşsa da bu şanstan faydalanamadı. 76'da da Barkero yine müsait pozisyonda fileleri bulamadı.

78'de Gökdeniz Karadeniz Rubin adına tehlike yaratsa da şutundan isabeti bulamadı milli futbolcumuz. Kalan dakikalardan gol çıkmayınca mücadele uzatmaya gitti. Uzatmanın ilk devresinde dakikalar 100'ü gösterirken Bibras Natcho pasında golü atan Rondon, Kazan'ı öne geçirdi. Vladimir Dyadyun'un 112. dakikadaki golü ile maçın sonucunu belirledi.

Uzatmanın kalan bölümünde başka gol olmayınca Rubin Kazan, 0-0'ın rövanşında 2-0 kazanarak adını çeyrek finale yazdırdı.
15 Mart 2013 Cuma günü yayınlandı