Recep Bölükbaşı: Hüseyin Göçek maçı katletti

Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan maçta şeref tribününde bulunan Bölükbaşı ile alt tribünde yer alan taraftarlar arasında sözlü atışma yaşandı. Araya yöneticiler girerken, iki taraf da güçlükle sakinleştirildi.
Derin Futbol Bursaspor Recep Bölükbasşı Ahmet Çelebi Fenerbahçe 


Beyaz TV ' de yayınlanan Derin Futbol ' la telefonla bağlanan Recep Bölükbaşı, olayın ayrıntılarını anlatırken, maçın hakemine de isyan etti.

Bursaspor'un Başkanı Recep Bölükbaşı telefon bağlantısında şöyle konuştu:

AHMET ÇELEBİ ' DEN DAVACI OLDUM

Ben niye küfür edeyim ki? Şeref tribününde oturuyordum ayırmaya gittim. Ben ayırmaya gittim. Kimseyi tanımıyorum Önder Fırat ' ı da tanımıyorum. Şeref tribününde otururken öndeki taraftarlar da küfür etti. Ahmet Çelebi de küfür etti. Ben kimseye küfür etmedim. Ahmet Çelebi ' den davacı oldum.

GÖÇEK ALTINDA KALDIK

Maç katledildi. Göçek altında kaldık. Zaten o hakemi istemiyorduk. Ama ne hikmetse İstanbul takımlarına böyle şaibeli hakemler geliyor. Hakemin verdiği fauller falan rezalet bir şey. Bundan sonraki maçlarımıza kesinlikle istemiyoruz. Biz Türkiye ' de bir şey yapmak istiyoruz. İyi futbol oynamaya çalışıyoruz. Bizim yenilip yenilmemiz önemli değil, önemli olan adaletli yönetim.

BEYAZ GAZETE


Derin Futbol Hakkında
Akıllara takılanlar, perde arkasında yaşananlar, konuşmaya cesaret edilemeyenler DERİN FUTBOL’da masaya yatırılıyor… AHMET ÇAKAR, SİNAN ENGİN, ABDÜLKERİM DURMAZ, RASİM OZAN KÜTAHYALI ve ERTEM ŞENER her hafta DERİN FUTBOL'da biraraya geliyor…Dev kadro, gündem yaratan konularla Pazartesi akşamları 23.30'da Beyaz TV ekranlarında…...
devamı
21 Nisan 2015 Salı günü yayınlandı