Real Madrid - Sevilla: 4-1 Maç Özeti

Real Madrid - Sevilla: 4-1 Maç Özeti ve Golleri İzle... La Liga'nın 23. hafta karşılaşmasında, Real Madrid ile Sevilla karşılaştı. Ronaldo ve arkadaşları, maçı 4-1 kazanmayı bildiler. Real Madrid, La Liga'nın 23. haftasında Cristiano Ronaldo'nun 3 gol, 1 asistle oynadığı karşılaşmada Sevilla'yı 4-1 mağlup etti.
Barcelona Cristiano Ronaldo Atletico Madrid Fenerbahçe Ronaldo 


La Liga'nın 23. haftasında Real Madrid, Sevilla'yı Santiago Bernabeu'da ağırladı. Ronaldo'nun hat-trick yaparak yıldızlaştığı karşılaşmayı eflatun-beyazlılar, 4-1 kazandı. Real Madrid'in diğer golünü Karim Benzema kaydetti. Karşılaşmanın 65. dakikasında Gonzalo Higuain, kırmızı kartla oyun dışı kalırken 87. dakikada Sevilla'da Hedwiges Maduro da takımını 10 kişi bıraktı.

Karşılaşmaya Real Madrid, etkili başlayan taraftı. Maçın ilk dakikalarından itibaren oyunu rakip kaleye yıkan eflatun-beyazlılar, 18. dakikada Benzema ile öne geçti. Sol kanatta topla buluşan Cristiano Ronaldo'nun ceza sahası içine ortaladığı top Karim Benzema'nın önünde kaldı ve Fransız golcü takımını 1-0 öne geçirdi.

Madrid temsilcisi, golü bulduktan sonrada ataklarını sürdürdü. 26. dakikada Cristiano Ronaldo enfes bir golle farkı 2'ye çıkardı. Sağ çaprazda topu kontrol eden Ronaldo, rakibini geçer geçmez ceza sahası dışından nefis vurdu ve skoru 2-0 yaptı.

Sevilla, ilk yarının son bölümünde farkı azaltmaya çalışsa da başarılı olamadı ve Real Madrid, soyunma odasına 2-0 önde girdi.

Real Madrid, ikinci yarıya da hızlı başladı. 46. dakikada defansın hatasını iyi değerlendiren Cristiano Ronaldo, durumu 3-0'a getirdi.

60. dakikada Ronaldo, birkez daha sahne aldı. Hızlı gelişen Madrid atağında Cristiano Ronaldo, kendisinin 3. takımının 4. golünü attı ve skor 4-0 oldu.

Golden 5 dakika sonra rakibine sert giren Gonzalo Higuain, ikinci sarıdan kırmızı kartı gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

80. dakikada ise Sevilla'da Maduro, kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Maçın 87. dakikasında Sevilla, Manu del Moral'in golüyle skoru 4-1'e getirdi.

Geri kalan bölümde başka gol olmayınca eflatun-beyazlılar, karşılaşmadan 4-1 galip ayrıldı. Bu sonuçla Real Madrid, puanını 46'ya yükseltirken Sevilla 29 puanda kaldı.

Cristiano Ronaldo Hakkında
5 Şubat 1985'te Portekiz'in Funchal kentinde doğdu. Hugo adında bir abisi, Elma ve Liliana Cátia adlarında iki ablası vardır. Babasının Ronald Reagan hayranlığı nedeniyle "Ronaldo" ismini aldı. 8 yaşında, babasının malzemecilik görevini yaptığı Andorinha takımında amatör olarak futbola başladı. Güzel oyunuyla daima göze batan oyuncu, ismini Sporting Lisbon'a kadar duyurmayı başardı. Bu takımda ilk kez profesyonel olarak forma giydi. 2002 - 2003 s...
devamı
10 Şubat 2013 Pazar günü yayınlandı