PSV Eindhoven - Napoli 3-0 (Maç Özeti 2012)

PSV Eindhoven - Napoli 3-0 maç özeti ve golleri izle...
Eduardo Lens Avrupa Napoli Avrupa Ligi 


Ligde iki maçlık galibiyet serisi yakalayan PSV Napoli'yi rahat geçti, Avrupa Ligi'nde puanla tanıştı.

UEFA Avrupa Ligi F Grubu'nda oynanan mücadelede PSV Eindhoven, Napoli'yi kendi sahasında 3-0 mağlup etti.

Philips Stadyumu'nda oynanan maçın 6. dakikasında konuk ekipten Insigne ceza sahasının dışından kaleyi yokaldı, kaledi Waterman başarılıydı. 12. dakikada da yine Dzemaili ceza sahasının dışından sol ayakla kaleyi yokladı, ancak top auta çıktı. 19. dakikada PSV'den Timothy Derijck savunmadan uzun bir top gönderdi, Jeremain Lens yakın mesafede topla buluştu ve golü attı, takımını maçta 1-0'lık üstünlüğe taşıdı.

26. dakikada Kevin Strootman ceza sahası dışından kaleyi yokladı, top az farkla dışarı çıktı. Maçın 41. dakikasında Luciano Narsingh'in sağ kanattan gönderdiği uzun topta ceza sahasının sol köşesinde topla buluşan Dries Mertens, sağ ayakla harika bir şut çekti ve maçta skoru 2-0'a getirdi. Maçın ilk yarısı ev sahibi ekibin 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Maçın 47. dakikasnda Filho, gelen ortaya kale alanının önünden kafayı vurdu, top az farkla dışarı çıktı. 53. dakikada Mertens'in kullandığı köşe vuruşu sonrasında Filho kale alanı çizgisinin üzerinden kafayı vurdu ve takımını maçta 3-0'lık üstünlüğe taşıdı. 61. dakikada Paolo Cannavaro ceza sahasının dışından iyi vurdu ancak top kalenin sağından auta gitti. 65. dakikada Eduardo Vargas şansını denedi, ancak top bir kez daha auta çıktı.

Kalan bölümde PSV dördüncü gol için yoğun baskı kurdu. 83. dakikada Derijck kale alanının içinden kafayı vurdu ancak top üstten auta gitti. 85. dakikada Mertens ceza sahası dışından çok iyi vurdu ancak Rosati başarılıydı. Kalan bölümde iki taraf da gol bulamadı ve maç ev sahibi PSV'nin 3-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Bu sonuçla PSV Eindhoven grupta ilk puanlarını kazanırken, ilk maçta AIK'ı deviren Napoli üç puanda kaldı.



5 Ekim 2012 Cuma günü yayınlandı