Metin Albayrak: “Şansımızı sonuna kadar kovalayacağız”

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Metin Albayrak'ın açıklamaları

- - Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Metin Albayrak:- “Hocamız görevinin başında ve 1 yıl daha sözleşmesi var” İSTANBUL
Yarış Tarım Şampiyon Kışla Rektör 


- Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Kayserispor maçının ardından konuştu.
Şampiyonluk şanslarını sonuna kadar götüreceklerini söyleyen Albayrak, Şenol Güneş’in de görevinin başında olduğunu söyledi.

Matematiksel olarak Beşiktaş’ın şampiyonluk şansının devam ettiğini söyleyerek sözlerine başlayan Metin Albayrak, “Sonuna kadar da yarıştayız. Geçen haftadan sonra bugün gerçekten iyi futbol oynadık ve her zamanki gibi taraftarımız muhteşemdi. Önümüzdeki hafta oynanacak maça hazırlanacağız. Bugün taraftar muhteşemdi ve takıma sonuna kadar destek çıktı. Takım da gereğini yaparak 3 puan aldı. Önümüzdeki hafta rakiplerimizin puan kaybetmesi şart. Avantaj kaybettik ama olmaz diye bir şey yok. Biz de sonuna kadar kovalayacağız” dedi.
Adriano’nun golünün de çok güzel olduğunu söyleyen Albayrak, “Adriano geçen sene de böyle bir gol atmıştı. Bugün ayakta alkışladım kendisini” ifadelerini kullandı. “Hocamız görevinin başında” Teknik Direktör Şenol Güneş’in görevinin başında olduğunu söyleyen Albayrak, “Kurumlarda imzaların devamlılığı esastır. Skorlara göre karar vermemek lazım. Biz görüyoruz ki bizim dışımızda, fal bakar gibi gelişen durumlar var. Bunlar hoş şeyler değil. Hocamızla 1 sene daha sözleşmemiz var, kendisi işinin başında ve devam ediyoruz. Yeni sözleşme konusuna sezon başı bakarız ama şu anda 1 sene daha sözleşmemiz var hocamızla” diyerek sözlerini tamamladı.
7 Mayıs 2018 Pazartesi günü yayınlandı