Medical Park Antalyasporlu Futbolcu Mehmet Sedef Taburcu Oldu

Geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçiren Medical Park Antalyasporlu futbolcu Mehmet Sedef, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi. Genç oyuncu, ' Futbolu seviyorum ama kendimi riske atamam ' dedi.
Torku Konyaspor Konyaspor Süper Lig Futbol Sporu Medical Park 


Spor Toto Süper Lig ' in 11. hafta maçında konuk olduğu Torku Konyaspor ' a 2-0 mağlup olan Medical Park Antalyasporlu futbolcu 26 yaşındaki Mehmet Sedef, Özel Medicana Konya Hastanesi'nden bir hafta sonra taburcu edildi.

Mehmet Sedef, Özel Medicana Konya Hastanesi Genel Müdürü Belgin Danış ve Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Ahmet Soylu ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, futbolu sevdiğini ama kendini riske atamayacağını söyledi. Gösterilen yakın ilgiden dolayı teşekkür eden Sedef, “Maçtan sonra başladı göğüs sıkışması. Sonra 2-3 saat sürünce çok uzun sürdüğünü düşünerek havaalanında doktora söyledim. EKG çekildi, net bir şey görülmeyince uçağa binmeyi istemedim. Uçağa binsem çok sıkıntı olacaktı” dedi.

Sahalara dönmek istediğini ifade eden Sedef, ' 3-4 hafta sonra kontrol olacak. Risk almak istemiyorum, önemli olan benim sağlım. Futbolu seviyorum ama kendimi riske atamam ' diye konuştu.

Genç futbolcunun tedavisiyle ilgilenen Doç. Dr. Ahmet Soylu, Mehmet Sedef ' in ne zaman sahalara döneceğini konuşmanın erken olduğunu dile getirdi.

Soylu, ' Mehmet bir haftadır misafirimiz. 2 kez anjiyo yaptık. Perşembe akşamı tekrar bir anjiyo yapıldı durumu iyi. Bugün tekrar değerlendirdik. Kalbinde kalp kriziyle ilgili bir hasar görünmüyor. Mehmet ' i 3-4 hafta sonra tekrar kontrol edeceğiz. Duruma göre tekrar anjiyo için değerlendirebiliriz. Her şey gayet yolunda. Futbol hayatıyla ilgili durum, ne zaman sahalara dönecek bunu zaman gösterir. Bunu konuşmak için biraz erken, her şeyden önce önemli olan kendi sağlığı ' şeklinde konuştu.

Basın toplantısının ardından Mehmet Sedef Antalya ' ya gitti.

18 Kasım 2013 Pazartesi günü yayınlandı