Maribor Viktoria Plzen maçı hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Maribor Viktoria Plzen maçı hangi kanalda canlı olarak izlenebilecek Maribor Viktoria Plzen maçı öncesi tüm detaylar. Maribor, Plzen karşısında mucize peşinde. Şampiyonlar Ligi, play-off turu rövanş karşılaşmasında Maribor, 3-1 yenildiği Viktoria Plzen'i konuk ediyor.
Uefa Şampiyonlar Ligi Online Viktoria Plzen 


Slovenya temsilcisi, Çek Cumhuriyeti ekibine ilk maçta 3-1 yenildi. Deplasmanda oynanan maçta bir gol atarak avantajlı sayılabilecek bir skor elde etse de Maribor, bir önceki maçta zayıf bir oyun ortaya koydu.Üstelik Viktoria Plzen Avrupa arenasında çok daha deneyimli bir takım, bu bir gerçek. Kağıt üzerinde iki takımın da eksiği bulunmuyor.

MAÇ ÖNCESİ BİLGİLERİ

Ev sahibi Maribor, daha önce Viktoria Plzen ile sadece bir kez karşılaştı ve o da geçen hafta oynanan maçtı. Sloven ekip, rakibine 3-1 boyun eğdi.Maribor, liginde maç eksiği bulunmasına rağmen 6 maçta 18 puanla lider durumda.Liginde 6'da 6 yapan ev sahibi, aynı zamanda rakip ağları 20 kez sarsarken kalesinde sadece 3 gol gördü.

Vktoria Plzen, ilk maçta rakibine sahayı dar etmişti. Maribor ile eşleşene kadar iki eleme turu daha oynayan Plzen, dört maçı da kazandı.Plzen bu eleme sürecinde şu ana kadar toplamda 19 gol attı ve kalesinde 7 gol gördü. Konuk ekip sadece bir maçta kalesinde gol görmedi.Plzen, geçen sezon UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'ye elenmişti.

Karşılaşma Çarşamba günü 21:45'de başlayacak.

Maribor - Viktoria Plzen maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Al Jazeera Sport +2
Arena Sport 2 HD (cro)
beIN Sport Max 3
NTV Plus Sport Online
Prima COOL
Sky Sport 5 (germany) / HD5
Sky Sports *RED button


27 Ağustos 2013 Salı günü yayınlandı