Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Bisiklet Yarışması'nda

Batman'ın tarihi Hasankeyf ilçesinde düzenlenen Uluslararası Dağ Bisiklet Yarışması ' nda dereceye giren bisikletçilerin ödülleri Köprübaşı'nda düzenlenen törende verildi.
Mehmet Şimşek Uluslararası Türkiye Bisiklet Federasyonu Maliye Bakanı 


Ödül töreninde konuşan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yarışmacıları tebrik edip emeği geçenlere teşekkür ederek gelecek yıl tekrar burada buluşma dileğinde bulundu. Yarışmayı bölgenin tanıtımına önemli katkı sağladığı için önemsediklerini belirten Bakan Şimşek, eşi Esra Şimşek ile birlikte genç erkekler kategorisi ve elit erkekler kategorisinde ilk üç dereceyi alan sporcuların ödüllerini verdi. Bakan Şimşek ayrıca Salkano Bisiklet Firması Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bayram Akgül ve Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu ' na şiltlerini verip Hasankeyf ' te üretilen el yapımı kilim hediye etti.

Ödüllerinin takdiminin ardından Bakan Şimşek ve değişik ülke ile illerden gelen sporcularla, Hasankeyf manzarası önünde toplu fotoğraf çekti. Genç erkekler kategorisinde Duran Akbaş birinci, Sezer Elen ikinci, Abdulsamet Tatlı ise üçüncü oldu. Elit erkekler kategorisinde ise, Belçikalı Fabrice Mels birinci, İranlı Faaz Shakri ikinci, Bayram Eroğlu ise üçüncü oldu.
14 Nisan 2013 Pazar günü yayınlandı