Malaga Valencia: 4-0 Maçın Özeti ve Golleri

Malaga Valencia: 4-0 Maçın Özeti ve Golleri izle...
Uefa Şampiyonlar Ligi La Liga Santa Cruz Valencia 


İspanya La Liga 13. Hafta mücadelesinde Malaga, Valencia'yı 4-0 gibi farklı bir skorla yenmeyi başardı. Malaga'ya galibiyeti getiren goller Portillo (8), Saviola (75), Santa Cruz (82) ve İsco (90)'dan geldi. 84. dakikada Adil Rami kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Bu sezonun kuşkusuz en flaş takımları arasında yer alan Malaga, ligin önemli ekiplerinden Valencia'yı konuk etti. Şampiyonlar Ligi'nde topladığı 11 puan ile gruptan çıkmayı garantileyen ev sahibi ekip, Valencia'ya gol yağdırdı.

Maçın ilk yarısına fırtına gibi başlayan ev sahibi ekip, 8. dakikada Francisco Portillo'nun attığı gol ile 1-0 öne geçti. Golden sonra da etkili ataklar yakalayan Malaga bu pozisyonları gol ile sonuçlandıramadı ve ilk yarı 1-0'lık Malaga üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda iki takımda pozisyonlar yakaladı fakat maçın seyrini değiştirecek gol 75. dakikada Javier Saviola'dan geldi. (2-0) Valencia 2. golü yedikten sonra oyun disiplininden koptu ve kalesinde bir çok pozisyon verdi. 78. dakikada Saviola yerini Santa Cruz'a bıraktı. Oyuna girdikten 4 dakika sonra Valencia ağlarını sarsan Santa Cruz, Malaga'yı 3 farkla öne geçiren gole imzasını attı. Ataklarına devam eden Malaga, maça noktayı 90. dakikada attığı gol ile İsco koydu ve Malaga, Valencia gibi zorlu bir rakibi 4-0 yenmeyi başardı.

Bu skorla birlikte Malaga puanını 22'ye yükseltirken, Valencia 18 puanda kaldı.

25 Kasım 2012 Pazar günü yayınlandı