Kardemir Karabükspor-Galatasaray maçının ardından - Abdurrahim Aybayrak - KARABÜK

- Kardemir Karabük spor - Galatasaray maçının ardından - Galatasaray Kulübü Başkan vekili Abdurrahim Albayrak'ın açıklamalarıMaçın ardından - Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Albayrak:"Hedefimize tek tek ilerliyoruz. 'Galatasaray'da bir bahar havası' diyebiliriz"KARABÜK (AA) - Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Abdurrahim Aybayrak, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Kardemir Karabük spor'u 7 - 0 mağlup etmeleri sonrası takımdaki durumu bahar havasına benzetti.Albayrak, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Kardemir Karabük spor ve Galatasaraylı taraftarların şehitler ve Türkiye için tezahür yapmasıyla ilgili mutlu olduğunu söyledi.

Şehitlere Allah'tan rahmet dileyen Albayrak, "Mehmetçik'lerimizden Allah razı olsun. Bugün rahat top oynuyorsak, sahaya çıkıyorsak onların sayesindedir. Bütün ülkemizin başı sağ olsun. Onları kanı hiçbir zaman yerde kalmayacak. Hepimiz tek yürek, ülkemiz bu işin üstesinden gelecektir. O güce sahip bir ülkeyiz." diye konuştu.
Bu tip maçlardan korktuklarını oyunculara anlattıklarını ifade eden Albayrak, şöyle konuştu:"Çünkü rakibimizin kaybedecek bir şeyinin olmadığını biliyoruz. Onun içinde çok rahat oynayacaklar. Ona göre hocamız takımı çok iyi hazırladı. Bugünkü konuşmada, dünkü konuşmada, idmanlarda. 7 - 0 gibi net bir skorla İstanbul'a dönüyoruz. Artık bu maçı bir kenara bırakıp, önümüze bakacağız. Atiker Konyaspor maçına hazırlanacağız. Hedefimize tek tek ilerliyoruz. 'Galatasaray'da bir bahar havası' diyebiliriz." - "Bütün futbolcularımıza ihtiyacımız var"Fernando ile ilgili gelen bir soruya Albayrak, "Hocamızda haklı olarak ona da şans veriyor ki, önümüzdeki haftalarda yararlanmayı düşünüyoruz. Çok değerli futbolcumuz. Ona ihtiyacımız var, bütün futbolcularımıza ihtiyacımız var. Oynayan ve oynamayan hepsi elinden geleni yapıyor. Başta başkanımız. Dün İsviçre'deydi, İsviçre'den sabah erken saatte ayağının tozuyla Karabük 'e geldi. Yorgun geldi, bize de moral verdi. Hocamız zaten Florya'da yatıyor, Florya'da kalkıyor, onun için işte Fatih Terim oluyor. Bunları unutmamak lazım." şeklinde cevap verdi.Gomis'in performansıyla ilgili bir gazetecinin sorusuna Albayrak, Galatasaray'ın tarihinde iki hafta üst üste üç gol atan olmadığını ifade ederek, "Bugün dört gol attı, iki haftada 7 tane gol attı. Öyle bir futbolcuya sahip olduğumuz için çok mutlu olduğumuzu iade etmek isterim." sözlerine yer verdi.Taraftarlara da teşekkür eden Albayrak, şunları kaydetti:"Güzel bir atmosfer vardı. Galatasaray taraftarlarına sesleniyorum, işlerini güçlerini bırakıp Atiker Konyaspor maçında tribünlerde rekor kırmak istiyoruz. Galatasaraylı futbolcularımızın hakkı, tribünleri doldurmak istemeleri, o tezahüratla, coşkuyla. Zor bir maç olacak Atiker Konyaspor maçı. Ama taraftarlarımızı da biz arkamıza alırsak iyi maç olacağını düşünüyorum."
Atmosfer Tezahür Tezahürat İsviçre Bahar Havası 

3 Mart 2018 Cumartesi günü yayınlandı