Karabükspor-Boluspor maçının ardından - Açıkgöz ve Karafırtınalar - KARABÜK

- Kardemir Karabük spor Teknik Direktörü Levent Açıkgöz'ün açıklamaları - Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar'ın açıklamaları - Kardemir Karabük spor Teknik Direktörü Levent Açıkgöz: - "Biz burada gönül birliği yaptık, bu gönül birliğine herkesi bekliyoruz" - Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar: - "Haftaya Denizlispor maçı var onunla birlikte seriyi devam ettirip, milli takım arasına iyi girmek istiyoruz"KARABÜK (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 11. haftasında sahasında Boluspor'a 2 - 0 mağlup olan Kardemir Karabük spor'un teknik direktörü Levent Açıkgöz, "Biz burada gönül birliği yaptık, bu gönül birliğine herkesi bekliyoruz." dedi.
Açıkgöz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, her hafta olduğu gibi bu haftada yine mağlup olduklarını söyledi.

Çocukların bu hafta çok iyi mücadele ettiğini ifade eden Açıkgöz, "Geri çekilmemizden dolay basit bir gol yedik. Bugün maçın sonuna kadar mücadele ettiler. Yüreklerine sağlık. Bu şekilde mücadele ettikleri sürece zaten bir şeylerin önüne daha rahat geçebileceğimize inanıyoruz. İnşallah şu mücadele bize olumlu yansıdı." diye konuştu.
15 oyuncusu olduğunu, içinde sakat ve cezalılar olduğunu aktaran Açıkgöz, şunları kaydetti:"Çocuklar yüreklerini koyuyorlar. Bu çocuklara laf söylüyorlar, tribünden sesleri geliyor. Onların yaptığı her hata benim hatamdır. Ama onların hiçbirine ne laf söylerim ne de laf söyletirim. Bu anlamda da maça gelen az bir seyircimiz var, biz onları gönül dostu olarak kabul ediyoruz. Onlarda bu çocukları kendi evladı olarak kabul etsinler ki, bunların verdiği mücadeleye destek olsunlar. Biz burada gönül birliği yaptık, bu gönül birliğine herkesi bekliyoruz." - Boluspor cephesiBoluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar da maçı kazandıkları için mutlu olduklarını, iyi oyundan dolayı oyuncularını tebrik etti.Kazanılması gereken bir maçı kazandıklarını vurgulayan Karafırtınalar, "Rakibi de kutluyorum çok üst düzey bir direnç gösterdiler. Daha önceki maçları böyle oynasalardı belki bu durumda olmayabilirlerdi. Toplamda 8, deplasmanda 6. galibiyetimizi aldık. Bu ilerlediğimiz yolda bizim için çok önemliydi. Geçen hafta en üst seviyede oynadık, ligin namağlup lideriyle. Bu haftada ligin en altındaki takımıyla oynadık. Takımı o motivasyondan buraya hazırlamak kolay bir şey değil, oyuncularımı tebrik ediyorum. Haftaya Denizlispor maçı var onunla birlikte seriyi devam ettirip, milli takım arasına iyi girmek istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.
Milli Takım Basın Toplantısı Teknik Direktör Toplantı Rektör 

4 Kasım 2018 Pazar günü yayınlandı