İsmail Kartal İlk Antrenmanına Çıktı

Ersun Yanal'ın istifasının ardından Fenerbahçe teknik direktörlük görevine getirilen İsmail Kartal, bu akşam takımın başında ilk antrenmanına çıktı.Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesi futbolcularla bir toplantı yapan teknik direktör İsmail Kartal, oyunculara yeni antrenörleri tanıttı. Daha sonra oyunculara bir konuşma yapan Kartal, ' Yıllardan beri birlikteyiz. Görev değişikliği oldu. Hep birlikte bunun üstesinden geleceğiz. Futbolculuktan gelen bir teknik adamım. Sizleri çok iyi tanıyorum. Zorlu ve önemli bu sezon öncesinde sizlere güveniyorum. Hep birlikte bu işi başaracağız ' dedi.
Can Bartu Tesisleri Ersun Yanal Murat Öztürk Egemen Korkmaz Gökhan Gönül 


Futbolcular da yeni hocalarına yeni görevinde başarılar dilerken, ' Allah utandırmasın ' dediler.Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde yapılan antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Ardından 3 gruba ayrılan futbolcular, 5 ' e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Daha sonra 3 ' erli gruplara ayrılan oyuncular iki sahada yaptıkları hücum ve defans organizasyonları ile antrenmanı tamamladılar.

GÖKHAN GÖNÜL TAKIMLA ÇALIŞTI

Öte yandan sakatlığı ve tedavi süreci nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan Gökhan Gönül, antrenmana katıldı. Gökhan, çalışmaların tamamında takımla birlikte yer aldı. Aşil tendonundaki sertleşme nedeniyle ağrıları olan Michal Kadlec antrenmana çıkmazken, kendisine ayrılan özel program doğrultusunda salonda tedavi ve çalışmalarını sürdürdü. Diego Ribas ile Egemen Korkmaz ise özel program dahilinde çalışmalarına devam etti.

İSMAİL KARTAL'IN TEKNİK EKİBİ DE BELLİ OLDU

Bu arada sarı-lacivertli takımın yeni teknik direktörü İsmail Kartal'ın teknik ekibi de belli oldu. Kartal'ın ekibi şöyle: ' Yardımcı antrenör ve kaleci antrenörü Murat Öztürk, yardımcı antrenör Zeki Göle, yardımcı antrenör Mete Soygül, kondisyoner Fatih Yıldız, analiz uzmanı Melikşah Sezgin. '
13 Ağustos 2014 Çarşamba günü yayınlandı