Inter - Tottenham: 4-1 Maç Özeti (15 Mart 2013)

Inter - Tottenham: 4-1 Maç Özeti ve Golleri İzle (15 Mart 2013)... Inter sahasında Tottenham'ı konuk etti. Inter, Tottenham'ı 4-1 yenmesine karşın turu geçemedi. UEFA Avrupa Ligi 3. tur rövanş maçında Inter, sahasında Tottenham'ı 4-1 yense de Tottenham'ın skor avantajının olması İngiliz ekibini bir üst tura taşıdı. Inter'in golleri Cassano (20'), Palacio (52'), Gallas (75', K.K.) ve Ricardo Alvarez (110')'den gelirken, Tottenham'ın golünü Adebayor (96') kaydetti.
Barcelona Atletico Madrid Avrupa Ligi Ronaldo Arsenal 


UEFA Avrupa Ligi 3. tur rövanş maçında Inter, Giuseppe Meazza'da, ilk turun 3-0'lık dezavantajıyla Tottenham'ı konuk etti. Tottenham, maça Gareth Bale'dan yoksun başladı. Yıldız oyuncu sarı kart cezalısı olduğu için Inter maçının kadrosunda yer alamadı. Inter, deplasmanda aldığı 3-0'lık yenilgiyi kendi avantajına çevirmek için daha istekli ve daha atak başladı. 20. dakikada da Antonio Cassano'nun attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarının hemen başlarında, dakika 52'de Rodrigo Palacio, Inter'i 2-0 öne geçiren golü kaydetti. Bu golden sonra daha da umutlanan ve daha atak oynayan İtalyan ekibi, 75. dakikada durumu 3-0'a getirdi. Golü ise Tottenham'lı futbolcu William Gallas, kendi kalesine attı. 90 dakika bu skorla sona erdi ve toplam golde 3-3'lük skor eşitliği oluştuğundan maç uzatmaya gitti. Uzatmanın 96. dakikasında Emmanuel Adebayor, Tottenham'ın ilk golünü kaydetti ve skoru 3-1'e getirdi. Bu skor Tottenham'ın tur atlamasına sağlıyordu. 110. dakikada Inter, Ricardo Alvarez'in attığı golle skoru 4-1'e getirdi. Inter'in 1 gol daha atması gerekiyordu ancak geriye kalan 10 dakikada bunu sağlayamadılar. Tottenham, deplasmanda gol atmanın avantajıyla adını çeyrek finale yazdırdı.
15 Mart 2013 Cuma günü yayınlandı