Hollanda - Andorra: 3-0 (Maçın Geniş Özeti 2012)

Hollanda - Andorra: 3-0 maçın geniş özeti ve golleri...
Avrupa Dünya Kupası 2014 Dünya Kupası Andorra Dirk Kuyt 


A Milli Takım'ın 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'danki rakibi Hollanda, 3. maçında Androrra engelini rahat aştı, 3'te 3 yaptı..

Andorra'yı 3-0'la geçen takımının performansından memnun olmadığını dile getiren Van Gaal, salı günü kendilerini Romanya karşısında çok zorlu bir sınavın beklediğini söyledi.

2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde A milli takımımızın grbunun favori ekibi Hollanda, evinde Andorra engelini rahat aştı. Louis van Gaal yönetimindeki Hollanda, Jesus Alvarez yönetimindeki puansız Andorra'yı 3 golle uğurladı ve 3'te 3 yaptı.

Rotterdam şehrinde oynanan maçta 7. dakikada Rafael van der Vaart ilşe öne geçen Hollanda, 15. dakikada ise Klaas-Jan Huntelaaile farkı açtı. İlk yarı bu skorla noktalanırken, 50. dakikada ise Ruben Schaken maçın skorunu belirleyen golü attı. Kalan dakikalarda da maç genelinde olduğu gibi oyunun hakimi olan Hollanda daha fazla gol bulamadı.

Bu arada maçın 71. dakikasında ikik asistle oynayan Jeremain Lens'in yerine oyuna Fenerbahçe'nin başarılı yıldız Dirk Kuyt da girerken, son 20 dakikada başarılı bir mücadele sergiledi.

Bu skorla grupta 9 puana ulaşan Hollanda, averajla zirvede yer aldı. Portakallar salı akşamı Romanya ile deplasmanda mücadele edecek ve grubun liderlik sınavı verilecek. Bu arada iki maçta puan alamayan ve salı günü Estonya ile evinde karşılaşacak Andorra ise son sırada kaldı.

13 Ekim 2012 Cumartesi günü yayınlandı