Granada - Barcelona: 1-2 Maçın Özeti

Granada - Barcelona: 1-2 Maçın Özeti ve Golleri İzle... La Liga'da açık ara lider olan Barcelona, Granada deplasmanında 1-0 yenik düşmesine rağmen sürprize izin vermedi ve rekorların adamı Messi'nin önderliğinde sahadan 2-1 galip ayrıldı.
Barcelona La Liga Futbol Sporu 


2012 yılında tam 91 gol kaydederek bütün rekorları alt üst eden Lionel Messi, dün akşam Granada ağlarına gönderdiği iki golle Barcelona forması altında 300 golü geçmeyi başardı.

La Liga 24. haftasında Granada, lider Barcelona karşısında 26. dakikada Odin Iglaho'nun attığı golle 1-0 öne geçti. Barcelona istediği atakları yakalayamayınca ilk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıya ilk yarıya oranla daha iyi başlayan Barcelona, 50. dakikada Messi ile eşitliği yakaladı. Bu golden sonra oyunun kontrolünü ele alan Katalanlar, 73. dakikada, Messi'nin yaklaşık 25 metreden attığı frikik golüyle 2-1 öne geçti.

Messi attığı bu gollerle rekorlarına bir yenisini daha ekledi. 300 gol barajına ulaşan Messi, ayrıca La Liga'da art arda 10 deplasmanın hepsinde gol atma başarısı gösterdi.

Barcelona, bu galibiyetle puanını 65'e yükseltirken Grana'da 26 puanla 14. sırada kaldı.
18 Şubat 2013 Pazartesi günü yayınlandı