Gabon - Portekiz: 2-2 (Maçın Özeti 2012)

Gabon - Portekiz: 2-2 Maçın Özeti ve Golleri izle...



Portekiz, hazırlık mücadelesinde Afrika takımı Gabon ile 2-2 berabere kaldı.

Hazırlık maçında Gabon ile karşılaşan Portekiz sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrılırken Beşiktaşlı Hugo Almeida takımının ikinci golünü kaydeden isim oldu.

Türkiye Danimarka Maçın Özeti
(İZLE)

Hazırlık karşılaşmasında Gabon ile Portekiz karşı karşıya geldi. Karşılıklı gollere sahne olan maçta perdeyi takım Gabon oldu. Kullandığı penaltı vuruşunu gole çeviren Madinda 32. dakikada Gabon'u 1-0 öne geçirdi. Golden üç dakika sonra bu sefer Portekiz adına Pizzi kazanılan penaltı atışını golle sonuçlandırdı ve skora dengeyi getirdi, 1-1. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya konuk Portekiz hızlı başladı. 59. dakikada duvar paslarıyla rakip kaleye gelen Portekiz'de Hugo Almeida önünde bulduğu topu boş kaleye yollayarak Portekiz'i öne geçiren golü kaydetti, 1-2. Golden 10 dakika sonra Gabon maçta ikinci kez penaltı vuruşu kazandı ve topun başına geçen Biyogo Poko skora yeniden dengeyi getirmeyi başardı, 2-2.

Karşılaşmada başka gol olmadı ve Gabon ile Portekiz sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Beşiktaş'ın Portekizli golcüsü Hugo Almeida bu maçta 55. dakikada oyuna dahil oldu.


15 Kasım 2012 Perşembe günü yayınlandı