Futbol tarihinde az görülür kavga

TFF 1. Lig'in 11. hafta maçında deplasmanda Ümraniyespor'a konuk olan Sivasspor'da kaleci Tolgahan Acar, karşılaşmada 3-0 geriye düştükleri anda kale arkasında bulunan top toplayıcı bir çocukla tartışma yaşadı. Diğer oyuncuların da araya girmesiyle karşılaşmaya bir süre ara verildi.
Top Toplayıcı Ümraniyespor Sivasspor 


TOP TOPLAYICI ÇOCUĞUN YANINA GİTTİ

TFF 1. Lig'in 11. hafta mücadelesinde deplasmanda Ümraniyespor'a konuk olan Sivasspor, 60. dakikada Emircan'ın sağ kanatta son çizgiye inerek ortasında altıpas önünde İbrahim'in şutuyla 3-0 geriye düştü. Golden sonra Ümraniyesporlu futbolcular 3-0'ın sevincini yaşarken, Sivassporlu kaleci Tolgahan, kale arkasında top toplayıcı çocuğun yanına giderek tartışma yaşadı.

REKLAM PANOLARINI DEVİRDİ

Reklam panolarını deviren ve top toplayıcı çocuğun yanına gitmeye çalışarak sözlü tartışma yaşayan Tolgahan, güçlükle sakinleştirildi. Sahaya giren güvenlik görevlileri çıkan tartışmayı yatıştırmaya çalışsa da, diğer futbolcuların da araya girmesiyle tartışma yaklaşık 5 dakika daha devam etti. Maçın hakemi Hakan Ceylan, yardımcılarını yanına çağırarak oyuncuların sakinleşmesini bekledi. Olayların ardından karşılaşma kaldığı yerden devam etti. Zorlu karşılaşma, ev sahibi Ümraniyespor'un 4-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.
20 Kasım 2016 Pazar günü yayınlandı