Fenerbahçeli Futbolcular Aykut Kocaman'ın İstifasını Değerlendirdi

Aykut Kocaman İstifa Etti... Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman Karabükspor maçı ardınan yaptığı basın toplantısında istifa ettiğini açıkladı. Aykut Kocaman'ın istifa etti haberi ardından Başkan Aziz Yıldırım Aykut Kocaman'ın istifa kararıyla ilgili bir açıklama yaptı. Aziz Yıldırım açıklamasında istifanın kabul edilmeyeceğini dile getirdi. Fenerbahçeli futbolcular Gökhan Gönül, Selçuk Şahin ve Takım kaptanı Volkan Demirel, Aykut Kocaman'ın İstifasını Fenerbahçe TV'ye yaptıkları açıklamayla değerlendirdiler.
Mehmet Topal Selçuk Şahin Aykut Kocaman Ronaldo Aziz Yıldırım 


Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 3-1'lik Kardemir Karabükspor mağlubiyeti sonrasında şok bir kararla görevinden istifa etti.. Ancak Fenerbahçe Yönetimi istifayı kabul etmedi. Aykut Kocaman son kararını bugün verecek.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman görevinden istifa etti. Ancak Fenerbahçe yönetiminin, Aykut Kocaman'ın istifasını kabul etmediği öğrenildi. Aykut Kocaman'ın, son kararını yarın açıklayacağı öğrenildi.

Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan ve Fenerbahçe'nin 3-1'lik yenilgisi ile sonuçlanan Kardemir Karabükspor maçı sonrasında Aykut Kocaman flaş bir karar verdi...

Spor Toto Süper Lig'de Kardemir Karabükspor'a 3 – 1 yenilen Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman, maçın ardından yaptığı açıklamada, ' Fenerbahçe'deki görevime son veriyorum. Bu şerefli görevi burada bırakıyorum. ' dedi.

FENERBAHÇELİ FUTBOLCULARDAN İSTİFA YORUMU
Fenerbahçe TV'de açıklamalarda bulunan Gökhan Gönül, Selçuk Şahin ve Takım kaptanı Volkan Demirel ' 3-4 saattir bir çaba içerisindeyiz. Hocamızın suçu olmadığı biliyoruz. Ne yapıyorsak biz kendimiz yapıyoruz. Bu zor dönemin ardından neler yapabileceğimizi konuştuk. Artık konuştuklarımızı sahaya yansıtmamızın zmaanının geldiğinin farkındayız. Sezon sonuna kadar elimizde gelen tüm mücadeleyi gostereceğiz. Tüm takım arkadaşlarımız buradaydı. Biz birlikteliğimizi ortaya koyacağız. Biz Fenerbahçeli futbolcular olarak zor dönemlerden geçtik. Bu dönemlerde en büyük destekçimiz Aykut hocaydı. Bugün Aykut hocanın arkasındayız. İçeride hocaya bıraktığı takdirde durumun daha kötüye gideceğini söyledik. Ne düşündüğünü bilemiyorum.Gerkenleri, konuştuk anlattık, büyük ihtimal devam edecek inşallah. ' ifadelerini kullandı.

FUTBOLCULAR ACİL TOPLANDI

Evinden çağırılan Mehmet Topal, ilk 18'e giremeyenler ve tüm futbolcular tam kadro Samandıra'da toplandı... Kaptan Volkan Demirel'in çağrısı üzerine tesislerde durum değerlendirilmesi yapıldı. Aykut Kocaman'ın istifasıyla ilgili son kararını Pazar günü vereceği belirtildi.

Futbolcuların Aykut Kocaman'a; ' Yaşanan bu tablo sizin değil bizim eserimiz. Eğer sen bu görevi bırakırsan biz de bırakırız. ' dediği iddia edildi.

23 Aralık 2012 Pazar günü yayınlandı