Fenerbahçe Trabzonspor Maç Sonrası Olaylar Çıktı

Fenerbahçe Trabzonspor maçı sonrası Şükrü Saracoğlu Stadı'nın dışında sert olaylar yaşandı. Bir grup taraftar, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun aracına çeşitli maddeler attı. Fenerbahçe Trabzonspor maçı sonrası stat çıkışında medya mensuplarına açıklama yapan İbrahim Hacıosmanoğlu'na, bir Fenerbahçe taraftarı ' Hakemi kaç liraya satın aldınız? ' şeklinde bağırdı.
İbrahim Hacıosmanoğlu Trabzonspor Trabzonspor Başkanı 


Hacıosmanoğlu'nun taraftara ' Onu kendi başkanınıza sorun ' karşılığını vermesinin ardından, stat önünde bekleyen bir grup Fenerbahçe taraftarı, bu kez küfür etti. Küfür edilmesi üzerine sinirlenerek taraftarların olduğu bölüme yönelen Hacıosmanoğlu, yanında bulunan kişilerin araya girmesiyle güçlükle kendisini bekleyen araca bindirildi.

Daha sonra, Fenerbahçe taraftarları, Hacıosmanoğlu'nun aracına taş ve şişe fırlattı. Araç stat otoparkına sokulurken, güvenlik güçleri taraftarları göz yaşartıcı gazla müdahalede bulunarak uzaklaştırdı. Bu sırada, sarı-lacivertli taraftarlar, polise de şişe attı. Başına şişe isabet eden bir polis memuru yaralandı.

Bu esnada stat otoparkının kepenkleri de indirilerek, taraftarların bu bölüme girmesi engellendi. Polis ekipleri, gerginliğin yaşandığı yerde güvenlik önlemi aldı. Başkan Hacıosmanoğlu ve arabası yeniden stada alındı. Hacıosmanoğlu, güvenlik güçleri taraftarları dağıttıktan sonra stattan ayrıldı.
İbrahim Hacıosmanoğlu Hakkında
İbrahim Hacıosmanoğlu Trabzon Doğumlu işadamı. Asıl adı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’dur. 2013 Yılında Trabzonspor Başkanı Seçilmiştir....
devamı
7 Ekim 2013 Pazartesi günü yayınlandı