Fenerbahçe haberleri (Son dakika Spor Haberleri FB)

Fenerbahçe Haberleri 2012. Son Dakika Spor Habeleri. Fenerbahçe son dakika haberleri. Fenerbahçe haberleri spor haberleri. Fenerbahçe haberleri, Fenerbahçe haberleri lig tv, Fenerbahçe haberleri son dakika, Fenerbahçe haberleri transferleri, Fenerbahçe haberleri son haber, Fenerbahçe haberleri yeni, Fenerbahçe haberleri son dakika, Fenerbahçe haberleri son transfer, Fenerbahçe haberleri son, Fenerbahçe transfer haberleri 2012, www.Fenerbahçe haberleri, Fenerbahçe transfer haberleri 2012, Fenerbahçe haberleri video , Fenerbahçe haberleri aykut kocaman, Fenerbahçe haberleri bugün, basında Fenerbahçe haberleri, Fenerbahçe haberleri güncel
Avrupa Fransa Avrupa Ligi Espanyol Fenerbahçe 


Devre arası transfer dönemine oldukça hızlı giren fenerbahçe şimdide Montpellier takımının Faslı yıldızı Younes Belhanda'yı transfer etmek için harekete geçti. Devre arası transfer dönemine oldukça hızlı giren fenerbahçe şimdide Montpellier takımının Faslı yıldızı Younes Belhanda'yı transfer etmek için harekete geçti.
Geçtiğimiz sezon Montpellier'in Fransa Ligi'nde tarihi bir şampiyonluk elde etmesinde başrolü üstlenen 22 yaşındaki Belhanda ile sarı-lacivertliler görüşmelerin son aşamasına geldi. Montpellier Şampiyonlar Ligi'nden elendiği için Faslı futbolcu Fenerbahçe'ye geldiği takdirde UEFA Avrupa Ligi'nde forma giyebilecek. Sarı-lacivertliler bu nedenle de transfere sıcak bakıyor.

Montpellier'nin iddialara göre en az 15 milyon avro istediği Belhanda için Fenerbahçe en yakın zamanda resmi teklifini Fransız kulübüne iletecek.
ayrıca yönetimin Eren derdiyok tarnsferindeki çalışmaları devam ediyor.

Rus basını Spartak Moskova'nın Arjantinli stoperi Nicolas Pareja'nın ara transfer döneminde Fenerbahçe'ye gidebileceğini yazdı.İzvestia Gazetesi'nin internet sayfasında yer alan haberde, Spartak Moskova Kulübü'ne yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre Fenerbahçe 28 yaşındaki Arjantinli ' nin menajeri ile temasa geçti. Ancak Pareja ' nın temsilcisi Spartak Moskova yöneticilerinin bu önemli savunma oyuncusunu satma seçeneğini düşünmediğini fakat kiralanabileceğini söyledi.

Arjantinli futbolcu Spartak Moskova ' ya 2010 yazında Espanyol kulübünden transfer oldu ve o günden bu yana takımın vazgeçilmez oyuncuları arasında yer alıyor.

Transfer ile ilgili Spratak Moskova Kulübü herhangi bir açıklama yapmazken, Arjantinli ' nin Spartak Moskova ile 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.


29 Aralık 2012 Cumartesi günü yayınlandı