Fenerbahçe Göztepe Maçı Hangi Kanalda?

Fenerbahçe Göztepe Maçı ATV'den Canlı Yayınlanacak (ATV Canlı Maç İzle)... Fenerbahçe Göztepe maçı bu akşam saat 20:30'da. Fenerbahçe Göztepe maçı ATV'den canlı yayınlanacak. Fenerbahçe Göztepe maçı Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak. Fenerbahçe Göztepe maçını Mustafa İlker Coşkun yönetecek. Fenerbahçe Göztepe maçını BeyazGazete.Com'dan canlı izleyebilirsiniz.
Mehmet Topal Aykut Kocaman Fenerbahçe Galatasaray 


Maçın Özetini İzle


Ziraat Türkiye Kupası'nın son sahibi Fenerbahçe, Göztepe karşısında gruplara kalma mücadelesi verecek. Saat 20:30'da başlayacak mücadelenin canlı anlatımını, BeyazGazete.Com'dan takip edebilirsiniz.

Şükrü Saracoğlu Stadı ' ndaki karşılaşma saat 20:30 ' da başlayacak. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ' ın, İzmir ekibi karşısına aslar ve yedeklerin karmasından oluşan bir kadro süreceği belirlendi. Volkan, Sow, Gökhan Gönül gibi oyuncuların dinlendirilmesi beklenirken, Belediye maçında kadroya alınmayan Stoch ' un oynatılıp oynatılmayacağı merakla bekleniyor.



Ziraat Türkiye Kupası'nın son sahibi Fenerbahçe, 5. turda bugün Göztepe ile karşılaşacak. Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki maç saat 20:30'da başlayacak.

Fenerbahçe'de Teknik direktör Aykut Kocaman, sahaya yedek ağırlıklı bir kadro çıkaracak.

Kupanın son şampiyonu Fenerbahçe, sahasında Göztepe'yi de yenerek gruplara kalmak istiyor. Sarı-lacivertli takım, bu maçı kazanarak ligde hafta sonu oynayacağı Galatasaray derbisine de moralli gitmeyi hedefliyor.

Fenerbahçe'de Göztepe mücadelesi öncesi sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor. Teknik direktör Aykut Kocaman, 4. turdaki Pendikspor maçında olduğu gibi takımı kampa almaya gerek duymadı. Sarı-lacivertli oyuncular, yapılan son antrenmanın ardından tesislerden ayrıldılar.

Teknik direktör Kocaman'ın, Göztepe karşısında Sow, Kuyt, Cristian, Mehmet Topal, Gökhan Gönül, Yobo, Hasan Ali ve Volkan gibi as oyuncuları dinlendirmesi bekleniyor.

Fenerbahçe'nin yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkması beklenen Göztepe maçı, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20:30'da başlayacak. Karşılaşmada hakem Mustafa İlker Coşkun düdük çalacak.

12 Aralık 2012 Çarşamba günü yayınlandı