Fenerbahçe’de Mersin İdman Yurdu Hazırlıkları Sürüyor

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig ' in 4. haftasında Mersin İdman Yurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, akşam saatlerinde yaptığı ve basına açık gerçekleştirilen antrenmanla sürdürdü. Portekizli futbolcu Raul Meireles, takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı.
Meireles Raul Meireles Mersin Raul Aykut Kocaman 


Can Bartu Tesisleri ' nde Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde yapılan antrenman saat 18.00 ' de başladı ve 1 saat 20 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda yapılan pas organizasyonlarıyla devam etti. Ardından 6 minyatür kaleden oluşan maçla devam eden antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla noktalandı.
Öte yandan Fenerbahçe ' nin yeni transferi Portekizli orta saha oyuncusu Raul Meireles, İstanbul ' a geldikten sonra ayağının tozuyla antrenmana çıktı. Meireles, antrenman başladıktan 20 dakika sonra sahaya çıktı. Antrenmanın ilk bölümünde yer almayan yeni transfer Raul Meireles, bir süre takımdan ayrı çalıştıktan sonra yapılan pas organizasyonlarında yer aldı. İlk olarak Antrenör Turgay Altay ile önce koşu ve koordinasyon çalışması yapan Meireles, ardından arkadaşlarının dar alanda pas çalışması tamamlanınca takımla birlikte çalışmaya katıldı. Meireles, daha sonra oyuncularla ve teknik heyetle tanıştı. Aykut Kocaman, Meireles ' i takıma tanıştırdıktan sonra “Aramıza yeni bir arkadaşımız katıldı. Bundan sonra bizimle beraber olacak. Zaten kendisini tanıyorsunuz. Hem kendisine hem de Fenerbahçe ailesi için başarılı bir sezon diliyorum” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe, Mersin İdman Yurdu maçı hazırlıklarını yarın saat 18.00 ' de yapacağı antrenmanla sürdürecek.

14 Eylül 2012 Cuma günü yayınlandı