Emre Belözoğlu dirsek pozisyonunu değerlendirdi

Türkiye Kupası'nda Başakaşehir Galatasaray'ı 2-1 yenerek bir üst tura yükseldi.
Emre Belözoğlu Türkiye Kupası Galatasaray Beyaz Futbol 


Maçın ardından en çok tartışılan konulardan biri Emre Belözoğlu'nun Josue'ye attığı dirsek oldu.

Beyaz Futbol'a bağlanan Emre Belözoğlu, o pozisyonda Josue'nin önüne geçmeye çalıştığını ancak kolunun Josue'ye geldiğini söyledi.

Pozisyona kırmızı kart verilebiceğini ifade eden Belözoğlu ' Türkiye'de konu Emre olunca çok gündeme geliyor. O pozisyonda ben dönmek için kolumu arkaya doğru dayarken rakibin yüzüne geldi. Ben orada avantaj sağlamak için kolumu öne doğru koydum. Dirseğim Jouse'nin yüzüne çaprtı. Hakem zaten pozisyona yakındı direk kırmızı kart verirdi eğer öyle olsaydı. Sarı kart gördüm ama pozisyon kırmızı da olabilirdi tabi. Ben pozisyonda kastımın olmadığını dile getiriyorum bunu Ertem ağabey de biliyor. Jouse benle aynı boyda kısa boylu belki de o sebeple kolum yüzüne geldi. Fakat benim direk rakibe yönelik yaptığım bir dirsek vurma hareketi yoktu. Hakem kırmızı da verebilirdi bu pozisyona. ' diye konuştu.

Beyaz Futbol Hakkında
Haftanın nefes kesen tüm maçları, teknik direktör ve oyuncuların performansları, şampiyonluk yarışındaki son durum, futbol dünyasının duayenleri tarafından yorumlanıyor. BEYAZ FUTBOL Cumartesi günleri 23.30'da ERTEM ŞENER ve SİNAN ENGİN'in yorumlarıyla ile; Pazar günleri ise yine aynı saatte AHMET ÇAKAR, SİNAN ENGİN, ABDÜLKERİM DURMAZ, RASİM OZAN KÜTAHYALI ve ERTEM ŞENER'in yorumlarıyla Beyaz TV ekranlarında…...
devamı
5 Şubat 2017 Pazar günü yayınlandı