Derin Futbol yılın 'en'lerini seçti

Beyaz TV'de ekrana gelen Derin futbol ' Derin Futbolda Yılın Enleri ' ile Türk futbolun halini en güzel sekilde özetledi.
Mustafa Kaplan Volkan Demirel Yılın Enleri Bu Tarz Benim Yarışması Adana Demirspor 


Türk futbolu her geçen yıl geriye giderken, tartışma programlarında da futbol adına konuşulacak bir şey kalmadı. Futbol adına konuşulacak bir şey kalmayınca Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Derin Futbol programı da spor tartışma programlarına eğlenceli bir soluk getirdi.

Futbolu eğlenceyle birleştiren Derin Futbol yine bir ilke imza atarak ilginç bir ironi ile ' Yılın En ' lerini seçti. Derin Futbol yorumcularının ilginç ironilerle belirlediği yılın ' en ' leri ise çok konuşulacağa benziyor.

Fenerbahçe Galatasaray süper kupa maçından geriye Volkan Demirel ile Melo kavgasındaki 'belediye köpekleri zehirlesin' sözleri Volkan Demirel'e yılın yerli futbolcusu ödülünüğ kazandırırken, maça çıkmadan milyon euroları cebe indiren Fenerbahçeli Krasiç'te yılın yabancı futbolcusu seçildi.

Ersun Yanal'ın teknedeki görüntüleri ' Yılın Magazin Olayı ' olurken, Bu Tarz Benim Yarışması'nın fenomen yorumcusu Nur Yerlitaş ' Yılın Kadını ' oldu. Uzaylıya benzeyen insan üstü yaratık Obama'nın koruması da ' Yılın Erkeği ' ödülünü aldı.

FENERBAHÇE ' ye 2003-2004 sezonunda gelen şampiyonluk kutlamasında takım otobüsünden çalınan Dilber Ay'ın ' Tavukları pişirmişem ' türküsü yılın şarkısı olurken, yılın teknik direktörü ise ' Mustafa Kaplan'ı görevden aldım. Takımı haftaya ben çıkaracağım ' İlhan Cavcav ise yılın teknik direktörü seçildi.

Yılın skandalı ödülüne ise Beşiktaş'ın Adana Demirspor'a 2-1 yenildiği maçta rakip oyuncunun kırmızı kart görmesini engelleyen ve Türk futbolunun alışık olmadığı bir fair-play sergileyen Veli Kavlak seçildi.

BEYAZ GAZETE






Bu Tarz Benim Yarışması Hakkında
Bu Tarz Benim Nerede, ne giyilir, tarz nasıl yaratılır, en şık kadın olmak bu kadar zor mu? Tüm bu soruların yanıt bulacağı ekranların en tarz programı "Bu Tarz Benim", hafta içi her gün yeni bölümleriyle, Cumartesi günü ise heyecan dolu ‘Eleme Gecesi’ ile Show TV’de! Yapımcılığını Production House’un sunuculuğunu ise Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer alıyor. Yarışma...
devamı
30 Aralık 2014 Salı günü yayınlandı