Derbinin Tartışılan Hakeminin Yönettiği Maçta Olaylar Çıktı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United - Real Madrid maçında görev almasının ardından bu hafta amatör küme maçına atanması konuşulan FIFA kokartlı hakem Mete Kalkavan'ın yönettiği maçta olay çıktı.
Kazım Karabekir Küçükköy Futbol Sporu Fenerbahçe Manchester 


Bağcılar Mahmutbey Stadı'nda Feriköy - Kazım Karabekir Mevlana takımları arasında oynanan İstanbul Süper Amatör Lig mücadelesi, saat 15.00'da başladı. Maçın 11. dakikasında maçla ilgisi olmayan Küçükköy taraftarları, stada girmeye çalıştı. Bu sırada Feriköy taraftarlarının bulunduğu tribünü taş yağmuruna tuttu. Aynı grupta geçen hafta yaşadıkları gerginlik nedeniyle stada geldikleri öğrenilen Küçükköy taraftarlarına polis biber gazıyla müdahale etti. Bu sırada Feriköy taraftarları da karşılık verdi. Saha içinde de arbede yaşandı.

Öte yandan, geçtiğimiz hafta Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki derbi maçındaki yönetimi nedeniyle eleştirilen hakem Mete Kalkavan, maçı durdurarak koşar adımlarla soyunma odasına gitti. Futbolcular da soyunma odasının yolunu tuttu.

METE KALKAVAN'A 'FENERBAHÇE'Yİ YAKTIN!' TEPKİSİ

İstanbul Süper Amatör Lig'de olaylı Feriköy - Kazım Karabekir Mevlana maçını yöneten FIFA kokartlı hakem Mete Kalkavan'a bir grup taraftar, 'Fenerbahçe'yi yaktın! ' diye tepki gösterdi.

Bağcılar Mahmutbey Stadı'nda Feriköy - Kazım Karabekir Mevlana takımları arasında oynanan ve mücadelenin 11. dakikasında çıkan olaylar nedeniyle yarıda kalan maçın hakemi Mete Kalkavan, stattan ayrılırken basın mensuplarının sorularını cevapsız bıraktı. Kalkavan, bu sırada bazı taraftarların, 'Geçen hafta Fenerbahçe'yi yaktın! ' tepkisiyle karşılaştı.

Kalkavan, aracına binerek stattan ayrıldı.

Bu arada maç, çıkan olaylar nedeniyle Mete Kalkavan tarafından tatil edildi. Kararı Futbol Federasyonu verecek.
9 Mart 2013 Cumartesi günü yayınlandı